Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 12 de maig de 2017

El PP de Tavernes sol·licita que es paralitze la mini rotonda

El Partit Popular de Tavernes creu que la mini rotonda que la Conselleria està construint en l'encreuament dels carrers Divina Aurora, Fanal i Cervantes, amb el vistiplau del govern local de Compromís, crearà molts problemes pel que sol·licita que es paralitze la seva execució i que es consulte amb els industrials del polígon del Pla i amb els veïns de la zona, en l'especial als del carrer Cervantes.

 "Aquesta mini rotonda s'ha dissenyat d'esquena al poble i als grups polítics de l'oposició. Hem sol·licitat el projecte i hem comprovat que deixa aïllats els veïns del carrer Cervantes i dificulta les entrades i sortides al Polígon del Pla, amb la qual cosa perjudica les empreses allà ubicades ", afirma la portaveu del Partit Popular de Tavernes, Eva Palomares. 

 "Considerem que primer caldria construir-se la rotonda del carrer Portalet, però com Compromís no atén la nostra proposta hem de demanar canvis en aquesta mini rotonda perquè, en la mesura del possible, minimitze els efectes negatius", explica Palomares. 

 En aquest sentit els populars de Tavernes proposen, entre altres mesures, que es canvie el sentit del carrer Cervantes i que s'habilite una sortida de la mini rotonda cap a aquest carrer, que es redueixquen la mida de les mega voreres del carrer Clot-que tant agraden a Compromís-, i que es permeta el gir a l'esquerra al carrer Cambro fins que es construesca la nova rotonda. "Creiem que aquestes modificacions serien positives i no suposen cap dificultat", valora la portaveu dels populars de Tavernes.

 "Aquestes obres s'han de paralitzar fins que es solucionen tots els problemes sorgits únicament de la manca d'informació i participació ciutadana de Compromís. Pel que creiem que és millor fer una pausa, replantejar el projecte i consensuar una solució entre tots ", explica Palomares.

2 comentaris:

  1. I ara com entrem al carrer Barranc? Podeu explicaro?

    ResponElimina
  2. No poden entrar al carrer barranc i costara ixir pel carrer cervantes, per que s'hauran d'esperar a que passen els que van cap a benifairo i simat. Els q van a l.institut i els q ixen del poligono a l.'altura del dia continuaran ixint a la carretera a la manera tradicional, amb el perill q suposa en este creuament. Aci es on deuria anar la rotonda, i no on volen posar-la.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari