Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 30 de maig de 2017

Els Populars de Tavernes demanen a Compromís que les herències paguen menys

El Partit Popular ha demanat a Compromís que incremente de 90% al 95% la bonificació en la transmissió de propietats als descendents per causa de mort, la qual cosa comunment denominem herències.
Eva Palomares, portaveu del PP de Tavernes.

Quan Jordi Juan va arribar a l'Alcaldia va decidir duplicar la plusvàlua que s'havia de pagar en les transmissions als descendents per causa de mort. El Partit Popular havia aprovat una bonificació del 95% però Jordi Juan va decidir deixar-la en el 90%. D'aquesta manera en Tavernes des de 2012 es paga el 10% en lloc del 5% que es pagava quan governava el Partit Popular.
  
Compromís va aprovar aquesta gran pujada amb el vot en contra del Partit Popular com una de les mesures del seu famós Pla d'Ajust. Fins hui tenim un pressupost amb superàvit gràcies al sacrifici dels veïns que paguen elevadíssims impostos des que governa Compromís. Impostos que no es veuen compensats amb inversions o serveis de qualitat sinó tot el contrari.

“Ha arribat el moment de rebaixar la pressió fiscal sobre els veïns de Tavernes de la Valldigna i creiem que aquest ha de ser el primer pas. Esperem que el Govern de Compromís atenga la nostra petició, comunicada en el passat ple, ja que és una mesura justa que representa un alleujament per als veïns de Tavernes que portem anys suportant l'elevada pressió fiscal del Govern de Compromís dirigit per Jordi Juan”, afirma Eva Palomares, portaveu del PP de Tavernes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari