Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 4 de maig de 2017

Es busca conductor per al PoliTaxi

L'Alcalde busca un nou conductor per al PoliTaxi. El conductor del PoliTaxi s'ha jubilat i Jordi Juan està buscant un nou PoliXòfer per anar a recollir-lo a la seva vivenda de València i portar-lo a Tavernes o a on ell vulga.
Presentació del PoliTaxi

L'Alcalde té un nou problema. S'ha jubilat el seu PoliXòfer i ara ha de buscar un altre PoliXòfer. El nou PoliXòfer ha de traslladar-lo sense ser vist per la premsa, per l'oposició, pels veïns o pels col·laboradors de El Diari de Tavernes. El PoliXòfer ha de ser casi invisible i d'ahí els problemes que té l'alcalde per elegir-lo.
Politaxi en el Vergeret.

El nou PoliXòfer tindrà que anar a recollir a l'alcalde València i estar a disposició de l'Alcalde Jordi Juan, de Compromís, per tornar a portar-lo a València quan ell vulga. El recollirà a València al matí o a la vesprada i el tornarà a València a migdia, després de dinar, després del ple o després de sopar. El nou PoliXòfer també ha d'acompanyar a l'alcalde al lloc que l'alcalde necessitei i haurà d'estar disposat a deixar a l’Alcalde el PoliTaxi net i amb el dipòsit ple per als seus viatges a Atapuerca o Mèrida.

Politaxi en Carrer Xeraco


El conductor del PoliTaxi s'ha jubilat i ja no tornarem a veure el PoliTaxi aparcat prop del Vergeret o al carrer Xeraco mentre esperava a que l'Alcalde li cridés per anar a recollir-lo.

33 comentaris:

 1. Menuda tonteria de noticia. Si és legal que use vehicle es legal i prou i sino és legal a denunciar-lo al jutjat. Ja tardeu. Tot lo demes tonteries que la gent ja no creguem.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Aplica't el conte, tot el fet il·legal es porta als jutjats. Si vols fer memòria, mira el míting de les passades eleccions a la Casa de la Cultura del teu amic. Aleshores veuràs el perquè criticar-ho. I clar que la gent ho creguem, i no perquè ens ho conteu ni blogs ni diaris, sinó més bé perquè ho vegem en els nostres propis ulls. Sempre s'ha dit que el que no vulgues que no se sàpiga, no ho faces.

   Elimina
  2. Jo el vaig vore en Valencia esperant-lo baix de sa casa un matí. A mi no em pot contar milongas. Viu a Valencia i gasta el politaxi que paguem tots

   Elimina
  3. Jo l'he vist en una altra ciutat i no estava en cap reunió, no.

   Elimina
 2. T´has oblidat...que també deu de saber callar i otorgar. Lo que sempre s´ha dit un lleponet vamos..........

  ResponElimina
 3. El saber callar és una gran virtut, i a vegades, otorgar també. Insultar sense més si que pot ser de ser mala persona.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Antes ho callabem tot ara no ens callem res. Per a un caradura mentider, vara! Ja està bé de callar i fer la pamplina

   Elimina
  2. Fer la neciesa (pamplina)?, si tots els que esteu en els partits polítics, siguen del color que siguen vos dediqueu a fer la neciesa (pamplina) al què teniu per damunt, i a més a més, de forma gratuïta.
   Només cal veure la gent que ix en les fotos, especialment les que publica el PP, de vergonya, que en el poble ens coneixem tots.

   Elimina
  3. Quan dius abans et referixes a l'època anterior a l'any 1975?

   Elimina
 4. Al de les 18:06 h. no seràs tú el lleponet, perqué ja em diràs el teu comentari quin fi perseguix.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jajaja joooo??jajajja a mi no em va lo de ser lleponet! Però Compromís sí és expert en convertir a la gent!! A qui paga perque compartísgen noticies de la Cotorra? Estomags agraits!

   Elimina
  2. Almenys Compromís els paga, i el PP que fa, crec que els estómacs agraïts sou vosaltres i tu el que més.

   Elimina
  3. O eres panoli o t'estàs entrenant per a ser-ho, perquè si no cobres res ni tens cap benefici, que collons fas defenent a uns que sí que reben diners o es beneficien per fer el mateix que fas tu?.

   Elimina
 5. D'acord amb l'anònim de les 14:50, quanta tonteria, més valdria qué és fisjaren en els problemes reals que afecten el poble i fiscaluzaran correctament la gestió municipal. Em referisc al PP.

  ResponElimina
  Respostes
  1. On hi ha una nota del PP? Perquè aço és un text amb humor que no crítica a ningú. Sols descriure una realitat

   Elimina
  2. El PP el que esta fent es fer-vos la faena!!aneu al dictat del PP. El govern de Compromís no sap on tè la ma dreta. Improvisa i au. Quan el PP crítica, pel bé del poble, perquè ho diu el poble, si la gent ho recolça, de seguida Compromís rectifica. Agacha el morro i es posen ells el galardón!

   Elimina
  3. Més valdria que Compromís tornará a l'oposició i governara el Partit Popular de Tavernes. Esteu desfent el poble

   Elimina
  4. Dels tres paràgrafs, l'últim porta molta raó, Compromís quan estava en l'oposició mirava molt pel poble, al contrari del PP que passa dels problemes que afecten al poble i només busca l'acaçament i derrocament de la persona que ocupa l'alcaldia.

   Elimina
 6. Supone que Joman Tavernes també estarà davant d'esté blog, no pot disimular el seu amorío amb les gavines.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jo tambe Dec dur este blog I milerss i milers de persones a este poble perque també sóc del PP! I a molta honra! Encara no sé tú qué eres de Compromís com no tens vergonya de dir que eres de Compromís Tavernes

   Elimina
  2. Pues en les últimes votacions municipals estarien de viatge eixos milers i milers.

   Elimina
  3. Els facistes del Govern de Compromís no entenen que la gent critique al seu alcalde per fer algo que denunciava quan estava a l'oposicio. Com sembla que tambe pensen que el resultat de les eleccions pasades no va a canviar perque están convençuts que la gent seguirà respaldant-los a pesar del mal que estan fent al poble

   Elimina
 7. Algu recorda quan el nostre alcalde en un mitin día que aixó no podía ser!! Que un alcalde tinguera xofer! ! Ai que poca paraula tens Jordi! Ahí está el video rodant. O tal volta volia dir i no l'entenguerem entonces...un alcalde DEL PP no pot tindre xofer! PERO UNO DE COMPROMÍS CLAR QUE SÍ! AMB UN SOMRIURE EL ALCALDE DE COMPROMÍS SI QUE SHO MEREIX!! de pena!

  ResponElimina
 8. L'ALCALDE PP TENÍA 4 CONDUCTORS.

  ResponElimina
 9. Aiii Joman, que se te Veïn el rabo!!!

  ResponElimina
 10. Algú recorda quan l'alcalde pepero tenia 4 o 5 policies de chofers al seu servici amb un vehicle comprat exclusivament per a ell?.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Algú recorda lo fals que pot sonar que l'alcalde compromisero diguera com un alcalde de Tavernes en xòfer? No senyor.lalcalde de Tavernes no pot tindre Xofer. I entra ell en majoria absoluta i lo primer que fa és colocarse un xofer per duro de sa casa de valencia a l'Ajuntament i de lajuntament a sa casa de Valencia! Quin nom pot tindre???????

   Elimina
  2. 4 ó 5 no. Tenia a tota la plantilla de policia. Virigua! Jajaja la bola quan més gran no convens més. Ah! Que sou de compromis i podeu dir totes les boooles que vullgau, desfer imatge de gent i tot sense cap remordiment. Ja!

   Elimina
 11. Este diari es nutreix d'informació, opinions, comentaris, col.laboradors i informació local municipal. L'escribim tots i no l'escriu ningú al mateix temps. El que vullga llegir-lo el té a la seua disposició. El que no compartisga el que ací s'escriu es lliure de no llegir-lo. Però no publicarem més comentaris que no estiguen relacionats amb la informació que es pública. Com diu el dit popular: 'A quien no le guste que no mire ;)'

  ResponElimina
 12. Poden contractar un dels 4 guardaespatlles de l'exalcalde. Bona nit!

  ResponElimina
 13. https://youtu.be/GHJoyQAilnI

  Minut 21.30 ... Brutal!!!

  Jordi Juan, se lo que hiciste el último verano jaja

  #MalditaHemeroteca

  Bona nit!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari