Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 9 de maig de 2017

Ja ha tornat el Mosquit tigre

La pluja i la calor avancen la plaga de mosquit tigre a Tavernes.

Les fortes pluges de principis d'any i la posterior pujada de temperatures, especialment al març i abril, han provocat que s'avance prop d'un mes la plaga de mosquits a la Comunitat, especialment del mosquit tigre, en aiguamolls i rambles on ha quedat aigua estancada. Així, segons van confirmar a fonts de la delegació valenciana de l'Associació Nacional d'Empreses de Controls de Plagues (Anecpla), els tècnics han hagut d'avançar entre 20 i 30 dies l'aplicació de tractaments, davant l'avanç d'aquests insectes, de manera que a finals de març tenien que haver començat ja els treballs de fumigació.

Ja ho van advertir a finals de gener empreses especialitzades en el control de plagues que, després d'inspeccionar diferents zones humides, van constatar l'existència larves de mosquit de marjal, que havia començat ja el seu cicle d'activitat. En aquest moment ja van avisar que, si no s'avançaven i s'estenien els tractaments, alguns municipis podrien trobar-se amb dificultats per acabar amb la plaga.

No tots els municipis han fumigat i fa unes setmanes els veïns de l'avinguda Germanies de Tavernes van denunciar la presència continuada de mosquits a la zona durant mesos. L'ajuntament, governat per Compromís, es va comprometre a fumigar abans de l'estiu.

Ha tornar a arribar tard Compromís?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari