Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 25 de maig de 2017

L’Ajuntament de Tavernes obri el període de matrícula per a l’Escola d’Estiu 2017Les persones interessades a matricular els fills ho hauran de fer a partir del dilluns 29, de 9:30 a 14 i de 16 a 18:30 hores, fins al dia 30 i 31 de 9 a 14 hores, en la planta baixa de l’ajuntament de Tavernes.

La XXI edició de l’Escola d’Estiu acollirà els xiquets de 3 a 12 anys que vullguen disposar d’una alternativa lúdica i educativa al temps lliure de l’estiu. En l’escola, els xiquets participaran en tallers de creativitat i manualitats, així com d’activitats dinàmiques i jocs adaptats al seu procés evolutiu.

El servei d’Escola d’Estiu s’ofereix durant tot el mes de juliol, en horari de 9 a 13, i de dilluns a divendres. Enguany, com a novetat a la platja, hi ha la possibilitat de realitzar l’escola també durant la primera quinzena d’agost, segons la demanda.

Les matrícules es faran en l’ajuntament de Tavernes, en la planta baixa, fins a esgotar les places. El preu de l’escola és de 100 euros per xiquet, i 90 si va un grup de germans.
Els xiquets que estiguen en el poble aniran al col·legi Alfàndec i tindran la possibilitat de servei de menjador si hi ha un grup mínim

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari