Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 4 de maig de 2017

Membres del tripartit acompanyaren la manifestació catalanista a València

Els nombrosos autobusos que arribaren a València procedents de Catalunya, diverses associacions catalanistes i el Tripartit foren la nota predominant a la manifestació organitzada per Acció Cultural i la CUP. Poca assistència catalanista procedente de València, acompanyada, això sí, de quadribarrades, estelades, pancartes amb lemes pro 'països catalans' i a favor de TV3 en territori valencià, insults a la gent que passejava pels carrers del recorregut i cares conegudes com les de Joan Baldovi (Diputat de Compromís al Congrés dels Diputats), Antonio Montiel (Secretari General de Podem Comunitat Valenciana), Ana Botella (PSPV) i David Rodríguez (Esquerra Unida). A més es deixaren també veure a la mateixa polítics de partits ultra radicals com Josep Guia, del PSAN.

Compromís tampoc va faltar a la cita, i amb ells: Arran STEPV, Acció Cultural, SEPC, Endavant, IU, La CUP, Esquerra Republicana, entre d'altres.

5 comentaris:

 1. Quina vergonya i quin poc trellat, perque no deixen a cadascu en la seua comunitat? Que pinten els valencians apoiant als catalans, es que al revés ho faríen? Jo penso que no aixi que, ja esta be!

  ResponElimina
 2. Mireu mireu com mostren la cueta ... tiqui, tiqui, tiqui

  http://olegif.com/bin/gifs/00/59/14.gif

  ResponElimina
 3. La veritat és que hi han més gent valenciana treballant a Catalunya que catalans en la Comunitat Valenciana.

  ResponElimina
 4. Podem seguir ofrenant noves glòries a Espanya perquè els bascos es forren! Bona nit!

  ResponElimina
  Respostes
  1. BRAVO!!! Molt bona, però no ho digues en veu alta que els d'ací no volen que la gent vega que ells sols van darrere de la pasta, amb Puçols, amb dictadures genocides de paisos tan democratics com la Arabia Saudí, amb els vascs (a qui recordem que el PP fa 5 anys els va posava a la majoría l'etiqueta de terroristes cada dos per tres). Pues eixos son amics, encara que ells s'amaguen per a fer xanxullos.

   Elimina

Escriu el teu comentari