Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 20 de maig de 2017

Monica Oltra no vol hotels sense xiquets

Hem vist a la premsa que Mónica Oltra, està en contra els hotels sense xiquets.

L'AVT rebutja una al·legació d'Igualtat a la llei de Turisme que demanava prohibir els «adults only» per discriminar a la infància

«Només per a adults, tranquil·litat garantida»; «Pack romàntic, jacuzzi, llar de foc». «Hotel adults only (a partir de 16 anys). Gaudeix del millor de ser adult ». Aquests i altres reclams donen forma a un tipus d'oferta de vacances que cada dia té més seguidors. Al costat dels hotels children friendly, aquells que busquen captar les famílies que viatgen amb nens petits, comencen a proliferar els adults only, aquests que s'ofereixen com un refugi de vacances lluny del soroll dels nens d'altres; o directament com un oasi per a pares que volen desconnectar uns dies.

I l'assumpte ha entrat en l'arena política. Amb motiu de la tramitació de l'avantprojecte de llei de Turisme, oci i hospitalitat de la C. Valenciana que passa pel ple del Consell, el departament d'Igualtat i Polítiques Inclusives d'dirigeix ​​Mònica Oltra ha presentat una al·legació contra aquest tipus d'establiments .

Ja siga entès com una oportunitat de mercat per a determinat públic o com una forma de discriminació, la veritat és que aquest tipus d'oferta s'està consolidant. Té mercat. «Apostem per aquest perfil quan vam obrir fa quatre anys i seguim perquè sí que té el seu públic», assenyala el responsable d'una casa rural de l'interior de Castelló que explota aquest nínxol de mercat.


El model del adults only prolifera en entorns rurals, espais de tranquil·litat, però també en complexos de vacances de platja. La Costa Blanca és l'àrea on més abunda aquest tipus d'oferta, que compta amb prop d'una vintena d'establiments a tot el territori valencià.

Per què ens lleven opcions per elegir el que vullgam? No és millor que hi haja diverses ofertes per a tots els gustos?

Font: levante-emv3 comentaris:

  1. No podem triar col.legi per ells..ara no podrem anar sense xiquets a un hotel per descansar? Pero esta senyor dirà també a quant cotiza el euro??

    ResponElimina
  2. También prohíben el castellano y obligan a hablar valenciano en Alicante, Orihuela, Cheste...y en breve seremos catalanes

    ResponElimina

Escriu el teu comentari