Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 2 de juny de 2017

A què té por Llum Sansaloni?

El Partit Popular de Tavernes ha demanat una comisió d'investigació per aclarir què pasa en la Policia Local davant la sesgada informació que es dona sobre el que ocorre a este departament de l'Ajuntament i la detecció d'un llarg llistat d'anomalíes, entre d'altres: Increment significatiu de denúncies contra el consistori, sol·licitud presentada per part dels sindicats policials perquè es depuren responsabilitats disciplinàries a l'Intendent de Policia, per motius com tracte humiliant i vexatori cap a components del Cos Policial, discriminació, amenaces, deixadesa de funcions o incompliment de les seues pròpies ordres, entre altres, possible incompliment de la Llei i del Procediment reglat, increment significatiu en la incoació d'expedients disciplinaris, preocupant increment de les baixes mèdiques per causa psicològica, possible ús i abús de material i recursos municipals, increment alarmant d'agents desplaçats, o queixes de veïns per falta de presència policial en els carrers i en  els camps, per citar sols algunes de les que apunten els Populars de Tavernes a la seua nota.

Jordi Juan amb el cap de Policia.


Però la regidora de Seguretat Ciudadana i responsable de la Policia Local, de Compromís,  Llum Sansaloni, no vol que es faça cap comisió d'investigació, tal i com l'escoltarem dir ahir a la ràdio. Què amaga Llum Sansaloni? a què té por? On està la transparència de la que tant parla el Govern de Compromís? Els veïns de Tavernes voldran saber la veritat. És hora ja de saber-la, no cregueu?


4 comentaris:

 1. A Llum li dona igual pero al Diputat en les Corts Jordi Juan no li agradaria que li tiraren en cara que es nega a fer una comisió de investigació.
  Ells de Compromís ho demanen per als altres pero quan es tracta de investigar a ells ja no els agrada.

  ResponElimina
 2. LLUM, LLUM, LLUM, o... FUM, FUM, FUM!!!

  ResponElimina
  Respostes
  1. Dictadors! Si no tingueren res que amagar aceptarien que isguera tot

   Elimina

Escriu el teu comentari