Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 20 de juny de 2017

Caos de trànsit per les noves rotondes

Els veïns protesten pels problemes de circulació a la Vall després de quedar atrapats diversos camions a les glorietes que s'estan habilitant. 
Les obres d'ordenació del trànsit que s'estan executant a la travessia de Tavernes de la Valldigna no estan agradant a bona part del veïnat i es manifesten nombroses crítiques especialment després de veure alguns problemes que han tingut vehicles de gran tonatge per maniobrar davant la nova rotonda i illeta que s'està construint a l'Avinguda de la Valldigna. 

Els treballs estan ja avançats no obstant això, l'execució de les obres no està sent ben acollida pels veïns de la zona. A les xarxes socials es podien veure fotografies de camions amb problemes per circular per les zones en obres. A l'altura del carrer Divina Aurora, la circulació va haver de parar-se mentre un camió articulat per girar a la petita rotonda després incorporar-se a la travessia des del polígon industrial. El vehicle va haver de maniobrar i ocupar tota la via, ja que la carretera s'ha estret i dificultava el seu pas fins a fer gairebé impossible de forma continuada. Una cosa semblant va passar en la intersecció amb el carrer Barranc. L'espai del carril i l'illot era massa just perquè un camió s'incorporés al sentit de la circulació des de la zona industrial. 

Les crítiques per aquestes actuacions són contínues: «Això és un desastre. Els camions no hi caben ia sobre han tret el poc espai que hi havia per poder aparcar », va comentar a LAS PROVINCIAS un treballador de la zona. Aquesta reacció negativa ve a sumar-se a diverses mostres d'indignació que s'han produït les últimes setmanes per actuacions com la de la rotonda de la carretera o en les voreres del carrer la Barca. S'espera que en breu comenci una segona rotonda a la travessia a l'altura del carrer Portalet. Caldrà veure si aquesta actuació té una bona acollida o es repeteixen les crítiques que ara estan en boca de bona part dels veïns de la localitat.

Font: las provincias

1 comentari:

  1. Mal desastre i el familiar de l'alcalde publica un video en el que cap camió gira per justificar este desgavell. De xiste xe!!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari