Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 15 de juny de 2017

Comença el caos a la carretera

La mini rotonda s'ha sumat a la polèmica de les obres que està fent Compromís a Tavernes. I damunt  les obres provoquen més embussos ara a l'estiu que és quan més trànsit passa per esta via.

Si no en teníem prou amb la mega vorera de Sequers o la perillosa punta de Barca / Mitja Galta ara comencen a notar-se els efectes de la mini rotonda de la carretera i de l'isleta del carrer Barranc.

Ja han aparegut a Facebook les primeres fotos de camions amb problemes en estos punts de la carretera i l'opinió majoritaria és que Compromís la lia a totes les obres que fa. També es pregunten si ho fan a posta perquè és impossible que ho facen tot tan malament.Estos són alguns dels comentaris que hem pogut llegir:
A vore si ara es pitjor el remei que la enfermetat
Si antes tardaem en creuvar el poble ara mes
Qui es l'arquitecte? Es calatrava?
Pareix que estigen fent aposta tot mal.Primer la vorera ,Despres el cruse de carrer barca,mitja galta,Ara rotonda .Ole Ole I Ole!!
A vore quina justificació dona ara la Cotorra.
Sense comentaris i les Ceres tan amples ....la del carrer mitja galta
Home per El amor de Deu. Este poble no es pa camions. Es pa carretillas. Quienes coses digueu!!!!!

Calia fer aquesta mini rotonda i prohibir els girs a l'esquerra? El millor hagués estat fer només la rotonda del DIA i deixar la resta com estava però Compromís no ha volgut fer cas a l'oposició, com es pot llegir a l'enllaç, i ha creat problemes on no existien.

5 comentaris:

 1. Pues paciencia que estan obrant ,sempre renegant

  ResponElimina
 2. Si, hi ha que renegar quant les coses no es fan com cal, aixo pareix la rotonda de pin i pon. Quina manera de treballar, clar, com son autosuficients, no es fa falta ningu per fer les coses be. El mal no es ixe, el mal es que quan acaben de governar ens hauran deixat un poble de llastima, per a fer-ho tot de nou xq la carrega que ha de suportar esta carretera tenint la platja es molt grand, aixo es una....

  ResponElimina
 3. En estas obras nada tiene que ver el Ayuntamiento, la carretera depende de Diputación y son los técnicos de ésta los que han redactado el proyecto.

  ResponElimina
  Respostes
  1. A vore...qualsevol obra vinga d'on vinga té un informe del municipi, de l'Ajuntament, que és qui, en teoría, i dic en teoría pel que hem vist a efectes práctics, qui coneix millor les necessitats del municipi..

   Elimina
  2. Diputació Conselleria o qui siga no fa res sense acordar-ho en l'Ajuntament. Ací Compromís sempre tirant culpes fora jajjaja que irresponsables sou!

   Elimina

Escriu el teu comentari