Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 14 de juny de 2017

Compromís diu NO a la proposta del PP de descomptar el 30% als veïns de Tavernes en el concert d'Orozco

Compromís es nega a abaixar un 30% el preu de les entrades per als veïns de Tavernes. Compromís va dir NO a la proposta que va fer el PP al ple i va aprovar el preu de les entrades del concert d'Orozco de les festes d'enguany que seran 18 euros (1.200 entrades super anticipades), 20 euros (anticipades) i 25 euros (en taquilla). 

Compromís vol que paguen igual els veïns de Tavernes, que paguem excessius impostos i financem el concert, que els veïns d'altres municipis que no paguen impostos ací. Compromís no vol rebaixar ni un cèntim el preu de les entrades del concert d'Orozco. Recordem que el concert de les passades festes ens va costar més de 33.000 euros i van assistir molt pocs veïns pel preu i per l'escàs èxit dels grups que van venir. "Si els veïns i les veïnes de Tavernes paguem el concert hem de tenir alguns avantatges econòmics respecte a les persones d'altres localitats", afirma Eva Palomares portaveu del PP de Tavernes.

Compromís basa el seu estudi de viabilitat econòmica en què assistiran més de 4.400 persones al concert d'Orozco, però si van menys persones haurà de pagar l'Ajuntament, o siga els veïns i veïnes de Tavernes. Esperem que es complisquen les expectatives pel bé de les arques municipals. No seria just que els veïns i veïnes de Tavernes pagàrem el concert dues vegades una comprant i l'altra amb els impostos que ingressem a la caixa de l'Ajuntament.

"Compromís ens ha pujat un 24% la contribució des que governa però en res ens beneficia els veïns en servicis i descomptes. Una mostra és este NO a la proposta del Partit Popular d'aplicar un descompte del 30% en les entrades dels concerts de festes el passat plenari", comenta la portaveu del PP, Eva Palomares.

"Els descomptes als veïns en els concerts són habituals en molts municipis però Compromís es nega aplicar-los a Tavernes. El que sí que és estrany és que posen preus públics d'entrades abans d'haver tancat l'adjudicació", comenta Palomares.

6 comentaris:

 1. No hi ha descuentos per als del poble perque l'alcalde no viu a Tavernes.

  ResponElimina
 2. No hay descuentos porque como bien explicó el Secretario Municipal en el mismo pleno sería incostitucional discriminar al ser una tasa : ¿ a que no publicais esta explicación ?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Inconstitucional ! I desde quan a Compromís li fa cas a la Constitució!

   Elimina
  2. Inconstitucional és la bandera que Compromís ha penjat dos anys seguits al balcó de l'Ajuntament I ben poc li ha importat que fora inconstitucional. Vinga va!ahí el secretari no els digue que era inconstitucional?

   Elimina
  3. Compromís qüestiona la Constitució I ara se la trau baix mànega? Aixó és mentira!si no saben ni respecten els principis constitucionals! És de risa!blasfemia!jajjaja

   Elimina
 3. Com va el nou regidor de festes? Encar ara quina regidoria du?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari