Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 9 de juny de 2017

Compromís no vol donar informació sobre la Policia
Compromís es nega al fet que la Corporació Municipal investigue les anomalies que estan produint-se en la Policia, impedint que s'esclarisquen acusacions molt greus que s'aboquen sobre el funcionament d'aquest departament. “Ens preocupa l'opacitat d'aquest Govern en la Policia”, explica Eva Palomares, portaveu del Partit Popular de Tavernes. “Ens trobem amb un teló d'acer quan intentem contrastar o obtenir informació que procedisca de la prefectura, a pesar que existeixen sospites d'irregularitats sobre l'ús de determinats recursos públics i tenim constància de determinades actuacions que posen en risc la seguretat dels veïns del municipi”, denuncia la portaveu dels populars de Tavernes. 
                                             
Uns dels principals motius que va portar als populars a presentar una moció per a sol·licitar al Govern una Comissió de Recerca sobre la Policia va ser el creixent nombre de baixes psicològiques entre els treballadors de la Policia, el nombre d'agents desplaçats i formats expedient, i no obstant açò, s'impedira accedir a informació per part de l'oposició. “A l'oposició ens neguen informació rellevant sobre recursos públics del departament de Policia, a pesar que s'ha demostrat que en ocasions han sigut utilitzats per a ús privat sense cap problema com ja es va veure amb el vehicle de policia sense retolar per a ús personal de l'alcalde en els seus viatges a Mèrida i Atapuerca”, concreta Palomares. 

“L'oposició tampoc té accés a informes i actes, a l'activitat de l'Intendent, i ens preocupa el creixent increment de denúncies a l'Intendent i a l'Ajuntament. Alguna cosa succeeix. Però Compromís no vol que se sàpia i està ocultant-ho. Una manera de deixar les perquisicions de costat seria que el Govern de Compromís permetera que es duguera a terme una comissió de recerca, però Compromís s'ha negat. Què oculta el Govern?”, es pregunta la portaveu popular.

La contestació del Govern a les sol·licituds d'informació de l'oposició no té justificació, perquè l'oposició està legitimada per a sol·licitar la informació que considere oportuna per a desenvolupar la seua labor fiscalitzadora sense necessitat d'argumentar els motius d'ús, no té coherència, per que es remeten escrits atenent a les concrecions que sol·licita el Govern i segueixen sense lliurar la informació, i falten proves que confirmen el que assegura la regidora de Seguretat i Tinent d'Alcalde, Llum Sansaloni, o l'intendent, per lo que  obstaculitza totalment a l'oposició poder arribar a una conclusió que elimine sospites sobre una gestió irregular en la Policia. 
2 comentaris:

 1. El tema de la policía local dona per a escriure un llibre.
  Estem pagant lloger del retén a una empresa que va tancar i no va pagar las treballadors.
  Hi ha un jefe de policía en la oposició en els tribunals.
  Varios agents de baixa per "enfermetat".
  Policies que volen anarsen.
  Policíes que ja sen anat.
  Policías expedientats i el Ajuntament en el jutjat.
  No fa falta que informen de res,es vox populi el mal funcionament de la policía local.

  ResponElimina
 2. Les xarxes socials huí tenen molta forca. Per tant, i degut a que la joventud tots tenim acces al diari, podem manifestar-nos deixant tots la nostra disconformitat en tot el que passa en este ajuntament i d e ixa forma canviar les coses. Hem de manifestar-nos d alguna manera i no deixar que passe el que passa xq es clar que en la policia passa alguna cosa i greu, tanta baixa no es normal, aixo s ha d investigar i ja!!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari