Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 8 de juny de 2017

El concert d'Orozco val 80.000 €

Hem vist a la premsa que Tavernes xifra en 80.000 euros el cost del concert d'Orozco per a les festes. L'executiu aprova, amb l'abstenció de l'oposició, el preu de les entrades de l'actuació del cantant del pròxim 8 de setembre

L'Ajuntament de Tavernes de la Valldigna preveu destinar 80.000 euros perquè el cantant Antonio Orozco actue a la Vall el proper 8 de setembre en un concert emmarcat en les festes patronals.

En el ple de la nit de dilluns, es van decidir els preus de les localitats per a aquest esdeveniment, que va ser anunciat pel consistori fa unes setmanes com el plat fort de les festes valleres.

Les localitats tindran tres tipus de preus, segons el temps d'antelació amb què es compren. Així doncs, es posaran a la venda 1.200 localitats superanticipades a un preu de 18 euros. Posteriorment hi haurà localitats anticipades a 20 euros i a taquilla a 25 euros.

La previsió estimada per un informe municipal és la de vendre 4.600 entrades i cobrir així els costos del concert. El cau d'Antonio Orozco supera els 54.400 euros i s'han previst 26.000 euros en despeses de producció. En total més de 80.000 euros de sortida perquè Antonio Orozco actue a Tavernes a principis de setembre.

L'executiu de Compromís ha assenyalat que el preu de les localitats ve marcat pels estudis realitzats pels tècnics municipals. Des de l'oposició van criticar les previsions que el govern municipal va portar al ple i van considerar que no eren serioses. Fins i tot el regidor del PSPV, Víctor Borràs, va arribar a afirmar que «estaven fetes d'una puntada» perquè hi havia incorreccions en percentatges bàsics per a la justificació de les despeses previstes en el concert. Des del PP, la portaveu, Eva Palomares, va demanar que es bonificarà un 30% el preu de les entrades als veïns de la localitat.

descomptes

El regidor Enrique Chofre va explicar que aquesta bonificació no era possible i que seria inconstitucional. Davant d'aquesta situació va matisar que s'havia previst les localitats superanticipades amb distribució única a Tavernes per intentar beneficiar els veïns de la Vall.

Encar Mifsud, regidora de Festes, va remarcar que els preus venien donats per estudis tècnics i que la intenció de l'executiu era seguir oferint concerts d'artistes de renom a la capital de la Valldigna.

L'anunci del concert d'Antonio Orozco a Tavernes va generar gran expectació i una bona acollida entre els veïns. Ara falta comprovar com respondrà el públic i si s'arriben a les 4.600 entrades venudes.

La votació en la sessió plenari sobre el preu de les entrades només va comptar amb el vot favorable dels regidors de Compromís, mentre que els tres partits de l'oposició es van abstenir.

font: las provincias

5 comentaris:

 1. El conciertazo ... A pagar, a pagar!

  ResponElimina
 2. Ja esta clar per que pujen el IBI,para en les costelles de tots ferse autobombo

  ResponElimina
 3. Aposte pincho de tortilla, cervesa , cafe copa y cigarret de la risa que no van mes de 2500.- persones temps al temps

  ResponElimina
 4. Xe que hi haurà "toro mecánico" i tot

  ResponElimina
 5. Aixi busquen la popularitat i el que interessa a estos partits que volen canviar la historia, gasten diners en moviments que arrastren a gent i popularitat, no es preocupen de fer res per les persones que no tenen feina i pateixen de necesitats basiques, aixo no els interessa!!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari