Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 1 de juny de 2017

Els Populars de Tavernes demanen a Compromís una comissió urgent per investigar les anomalies que s'estan produint en la Policia Local 


El Partit Popular ha sol·licitat al Govern de Compromís de Tavernes que pose blanc sobre negre en el funcionament de la Policia Local del municipi després de detectar importants anomalies que afecten tant a la prefectura com a la regidoria de Seguretat Ciutadana. “A l’oposició no ens donen accés a la informació que sol·licitem, ens arriba incompleta i segada, i el Govern de Compromís no pot seguir actuant com si el problema no existira”, comenta la portaveu popular Eva Palomares. Per este motiu, a través d’una moció que hem oferit a tots els grups de la corporació, els Populars de Tavernes han sol·licitat al govern de Tavernes que s'inicie una comissió en la qual s'investigue el que està succeint i en la qual participe tota l'oposició.

Eva Palomares, portaveu popular.


Entre altres assumptes, els fets susceptibles d’investigar que detecta el Partit Popular de Tavernes són els següents:

- Ordres de servei i organigrames que canvien de manera esporàdica, sense coherència.
- Increment significatiu de denúncies contra el consistori.
-  Sol·licitud presentada per part dels sindicats policials perquè es depuren responsabilitats disciplinàries a l'Intendent de Policia, per motius com a tracte humiliant i vexatori cap a components del Cos Policial, discriminació, amenaces, deixadesa de funcions o incompliment de les seues pròpies ordres, entre altres.
- Possible incompliment de la Llei i del Procediment reglat.
- Increment significatiu en la incoació d'expedients disciplinaris.
- Preocupant increment de les baixes mèdiques per causa psicològica.
- Dubtes sobre la legalitat del nomenament de l'intendent.
- Possible ús i abús de material i recursos municipals.
- Increment alarmant d'agents desplaçats.
- Queixes de veïns per falta de presència policial en els carrers i en  els camps.
- Existència de més comandaments que agents en el carrer, amb la reducció del grup operatiu.
- Arbitrarietats detectades en el relleu al càrrec d'agents i possible favoritisme a l'assignació dels serveis extraordinaris
-Incompliment del deure la Prefectura.

“Sol·licitem que la comissió estiga formada per totes i cadascuna de les forces polítiques amb representació en l'Ajuntament, a més de la Secretaria i d'Intervenció”, explica Palomares. Esta comissió podrà sol·licitar la compareixença de totes les persones que puguen realitzar alguna aportació rellevant per a l'objectiu final de la comissió, que no deu ser un altre que el de garantir el bon funcionament del departament de policia i la seguretat dels veïns.

“És una mostra de transparència més. Estem convençuts que el Govern de Compromís no dubtarà a aprovar esta comissió per a esclarir els fets en la Policia”, conclou Palomares.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari