Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 13 de juny de 2017

Enrique Chofre és el nou regidor de festes


Chofre és el nou regidor de festes o això és el que sembla.

I si no és el regidor de totes les festes segur que és el regidor del concert d'Orozco d'estes festes i gestionarà un pressupost d'uns 90.000 euros.

Ja ens vam quedar bocabadats quan Chofre va anunciar en la presentació de la ràdio que Antonio Orozco vindria a festes. Pensàvem que l’anunci li corresponia a la regidora responsable de festes, Encar Mifsud, però el que es va penjar les medalles va ser Enrique Chofre.

En el passat ple es va confirmar que Enrique Chofre era el regidor de festes quan va presentar i va defensar l'estudi econòmic del concert d'Orozco en festes i, damunt, es va negar a aprovar la proposta del Partit Popular que demanava reduir un 30% el preu de les entrades per als veïns i veïnes de Tavernes de la Valldigna.

Fa pocs dies hem vist a Enrique Chofre defensant a Facebook les denúncies de manca de rigor en els comptes del concert que va descobrir el portaveu del Partit Socialista. Enrique Chofre  va dir en la ràdio que la crítica del portaveu socialista Victor Borràs era "patètica".

Veurem com acaba este tema. Compromís ha menyspreat a la regidora de Festes Encar Mifsud. Compromís ha dubtat de la vàlua d'Encar Mifsud i li ha encarregat a Enrique Chofre l'organització del concert d'Orozco de les festes d'enguany.

Enrique Chofre ha sigut notícia per temes com qualificar de Pagapachochaes a la Mancomunitat de la Valldigna, l'adjudicació del streaming del ple a l'empresa en la qual treballa, els eterns problemes amb els micros, la polèmica en l'emissió dels plenos, la instal·lació i adjudicació de la ràdio, les reunions de barri o l'enquesta sobre el model de festes. 

Veurem si el concert d'Orozco també acaba amb polèmica.

4 comentaris:

 1. Enhorabona Enrique. Segur que ho fas molt be!!

  ResponElimina
 2. Qui millor que el pagapaxoxaes per a organitzar el concert.

  ResponElimina
 3. Qui millor que qui es va autoadjudicar l'streaming!

  ResponElimina
 4. Qui millor que qui porta la radio! Un pac perfecte!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari