Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 29 de juny de 2017

Jordi ens puja la contribució altre 8%


Bocabadats ens hem quedat quan hem vist en el compte del banc que ja ens han tornat a cobrar la contribució. Jordi Juan ens ha pegat una brutal pujada en la contribució i ens ha buidat les butxaques per a este estiu.

Jordi Juan, de Compromís, ens ha tornat a pujar la Contribució i este any paguem un 8% més d'IBI de la nostra vivenda.

Compromís ens acaba de cobrar el segon termini de la contribució urbana d'este any i hem vist que ha tornat a pujar-la. Esta vegada l’ha pujat un brutal 8%.

Jordi Juan marca un nou record amb aquesta nova pujada. Les pujades de la contribució són brutals des que Compromís governa a Tavernes. L'alcalde Jordi Juan, de Compromís, ja ens ha pujat la contribució un abusiu 24% des que va arribar a l'alcaldia en 2011.

Mostrem uns exemples de com ens afecta la butxaca la brutal pujada de contribució aprovada per Jordi Juan i per Compromís: 

Una família que pagava 300 euros de contribució amb el PP pagarà aquest any uns 372 euros amb Jordi Juan i Compromís, una família que pagava 200 euros de contribució amb el PP pagarà este any uns 248 euros amb Jordi Juan i Compromís o una família que pagava 500 euros de contribució amb el PP pagarà aquest any uns 620 euros amb Jordi Juan i Compromís. Els Habitatges pagaran aquest any un excessiu 24% més de Contribució que quan el PP governava a Tavernes.

Molt de dir els de Compromís que han baixat l'IBI però ací cada any paguem més impostos i tenim menys serveis i són de pitjor qualitat.

I ara ve el millor de tot. Resulta que l'alcalde no paga contribució ací a Tavernes com ho fem els veïns i les veïnes de Tavernes. L'alcalde Jordi Juan, de Compromís, paga la contribució a València que és on viu i on té la vivenda.

A l'alcalde no li importa que puge la contribució ací a Tavernes perquè ell no paga Contribució ací a Tavernes. Jordi paga la contribució a València i la seua butxaca no pateix estes brutals pujades com nosaltres.

I mentre les nostres butxaques pateixen la brutal pujada d'impostos veiem bocabadats com Compromís malgasta els nostres impostos a les mega voreres del carrer la Barca i carrer Barranc o anuncia superàvits milionaris en lloc de baixar la contribució.

4 comentaris:

 1. Als veïns en puja una 24% la contribució de la vivenda i als bancs i promotors li baixa un 90% la contribució dels seus terrenys.
  Als pobres palo i als rics favors.

  ResponElimina
 2. Tiene que recoger dinero para pagar todos los juicios que tienen y los que les tienen que venir...

  ResponElimina
 3. Al final es quedará sols en Tavernes Compromis, serán els únics que tenen feina i podrán soportar amb valentia totes les pujades perque, ells aixo ho voran be��

  ResponElimina
 4. No es publicarà cap comentari que nomene alguna persona externa al tema tractat que no siga una figura política.
  Tots aquells comentaris que continguen insults, acusacions o faltes de respecte no seran publicats

  ResponElimina

Escriu el teu comentari