Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 16 de juny de 2017

L'Ajuntament es guarda 100 invitacions gratuïtes d'Orozco per a compromisos

Enrique Chofre, regidor encarregat del concert d'Antonio Orozco, va donar a conèixer en el passat ple els preus de les entrades del concert de festes. També va donar a conèixer que havien 100 entrades a 0 euros que, suposem, seran per regalar als compromisos que es puguen presentar.


Esperem que el govern informe transparentment de a qui es regalen estes invitacions i si són 100 o són més les invitacions que es reparteixen entre compromisos ineludibles. Els preus de les entrades del concert d’Antonio Orozco  són elevats i Compromís s'ha negat a rebaixar el preu un 30% per als de Tavernes com va sol·licitar el PP.

Els preus de les entrades del concert de festes aprovats per Compromís són:
18 euros l'entrada comprada amb amb superantelación
20 euros l'entrada anticipada
25 euros l'entrada comprada a taquilla.
0 euros les 100 invitacions

Chofre va informar també que el concert se celebrarà al Camp del Vergeret amb el possible deteriorament que això suposarà per a la gespa del camp de rugbi. Per què no fer-ho en els terrenys on tots els anys es munta la carpa del Festivern?

9 comentaris:

 1. Viva la casta!!
  I el poble a pagar impostos i entrada.

  ResponElimina
 2. No son per "compromisos"
  son para "Compromis"

  ResponElimina
 3. Siguen per a qui siguen eixes entrades....no deixaran de ser uns previlegiats que no pagaran, com la resta de vallers. Ademés, si es per a quedar be, amb carrecs publics, alts o no tan alts, de segur que podran pagar-seu de la seua butxaqueta, ja que els jornalets que rebren....no son minudets.

  En fi, más de lo mismo, no te sentit eixes entrades de lliure designasió, a menys que siga per una bona causa. Per eixemple, que siguen totes... però totes, per a gent de pocs recursos....que de segur també els agrada anar a concerts.

  Igual ara els he donat una bona idea per a tapar...el que ja tenien pensat......repartise-les entre sus allegados y fieles al regimen.  ResponElimina
 4. Vete a saber las que repartirá el Cotorrero, asi ya va haciendo campaña.
  Lo mas seguro es que le regale, tambien algunas al Obispo de Ibiza.

  ResponElimina
 5. hi ha compromissos institucionals, pot ser, però eixes 100entrades haurien de saber, nom i cognoms, a qui s'adressen, sinò, per a que es vol tanta transparència, almenys aparent, tant de bo traguen el llistat dels agraciats

  ResponElimina
 6. Aixo es pendrer de la seua medicina, m explique. Sempre ha sigut com a normal que es tinguen detalls amb altres persones o entintats, pero estos Srs. volen dels altres partits transparencia aixi que, hi ha que predicar en l exemple i ells tenen que donar el que demanen, transparencia total!

  ResponElimina
 7. Esas cien entradas son exigidas por la empresa del cantante para sí y no para uso del ayuntamiento, a ver si publicais ésto también, que quede claro porque es la verdad, así se establece en el contrato entre la empresa de Orozco y el ayuntamiento.

  ResponElimina
 8. Chofre sempre crea polémica. Cosa que fà lio al canto... festes, Mancomunitat, retransmisió pleno, radio,...

  ResponElimina
 9. No sabia que hubiera un contrato firmado. Pueden mostrarlo?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari