Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 13 de juny de 2017

Un pam.. no més...

Hem vist a la premsa que l'ajuntament retallarà el pic després de les queixes veïnals.

El govern local de Tavernes de la Valldigna no ha tardat a reaccionar en comprovar el descontentament que ha provocat en una majoria de veïns la nova vorera construïda entre els carrers Mitja Galta i la Barca. Segons va revelar ahir la regidora de Serveis Urbans, Llum Sansaloni, per evitar majors problemes es retallarà lleugerament la punta de la discòrdia per reduir el perill de col·lisió de les rodes. «Es retardarà un pam aproximadament, no més», va apuntar l'edil.

Sansaloni ha recordat que les obres encara no estan acabades i que encara queda per actuar a les voreres de davant (encreuament entre els carrers la Barca i la Mar), de manera que aquesta vorera tindrà sentit un cop estiga acabada tota la feina en el seu conjunt.

Aquest diari va poder comprovar ahir com alguns vehicles frenen bruscament en arribar a l'altura de la vorera i fins i tot hi va haver qui circulava a major velocitat i va haver de fer un cop de volant per no ensopegar.

Font: levante-emv

6 comentaris:

 1. Ni pams ni nasos. Lo que fa falta es un dit de cervell i un poc de sentit comú.

  ResponElimina
 2. Es veu que en els plànols no es veia com quedaria

  ResponElimina
 3. Jo pase tots els dies i pareix que estem en un circuit

  ResponElimina
 4. Uns arquitectes que van triar fa anys els governs del PP. Va ser a dit? Així ens va.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Pareix mentira que vosté diga aixó. Sap que va ser en l'època d'Eduardo...però qui ha fet l'empastre és la regidora de Contractació Llum Sansaloni. No tire balons fora que els tècnics no són els culpables dels empastres que està fent Compromís. Mai reconeixeu les errades. Quina covardía tirar les culpes als tècnics. Molt poc nivell polític és el que estem veient ara a Tavernes

   Elimina
 5. Fer i desfer, faena de matalafer.
  I encara no ha plogut

  ResponElimina

Escriu el teu comentari