Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 10 de juliol de 2017

A què es dedica Quique Chofre?

És ja sabut que Enrique Chofre és el regidor de Règim Interior, Modernització i Noves Tecnologies, Participació, Transparència i Comunicació. Açò tots ho sabem i és públic.

Però, a què es dedica realment Enrique Chofre?.

Enrique Chofre a part de ser regidor de Compromís al govern és també empresari. Al registres oficials apareix que és l’administrador d’una empresa anomenada “Servicios de protección y gestión integral, S.L.”, o com se li coneix comercialment, PROSAFOR.
I què sabem de PROSAFOR?. Donem una ullada a internet per tal de fer un poc de “veriueu-ho”.

A la seua pàgina web, o millor dit, blog desactualitzat, en la secció que descriu l’empresa, podem trobar: “Nuestra empresa nace a finales de 2007 con el objetivo de cubrir las necesidades de seguridad y organización que había en la zona de la Safor”.

Si cerquem PROSAFOR al buscador per excel·lència .... ui sorpresa! Ens trobem que la primera entrada, i en el top nº1 és la següent:


Imatge real de la cerca de Google    

PROSAFOR apareix com a una empresa del grup o col·laboradora per a prestar totalment o parcialment serveis mitjançant l’altra empresa local La Factoria del Show.

Vista pàgina web de La Factoria del Show on apareix PROSAFOR    

Vist açò va quadrant per què Quique Chofre s’ha encarregat de la contractació del concert de festes d’Antonio Orozco. Amb aquesta contractació ell pot obtenir feina per a la seua empresa.


Fotografia on apareix ell en la web de La Factoria del Show

Una vegada descobert qui és PROSAFOR i a què es dedica anem a veure qui porta la seguretat privada dels altres espectacles importants a Tavernes.

La seguretat privada en casos com el Festivern, si donem una ullada a les factures que estan publicades a la pàgina web de l’ajuntament, ho fa l’empresa PEADVAL, S.L.

I qui és PEADVAL, S.L.? 

És també una empresa que es dedica al mateix que PROSAFOR, i que Enrique Chofre coneix molt bé. Diuen que les xarxes socials les carrega el diable. Endevineu per a qui treballa Enrique Chofre? Mireu esta foto, on per cert ell estava d’alcalde en eixe moment, i tragueu conclusions:

Foto de Facebook treballant per a PEADVAL    

Per altra part, tots coneixem la relació que també té Enrique Chofre amb l’empresa que va instal·lar els famosos micròfons del ple, Wifilinks.

Per tant, vistes totes aquestes proves, de forma legal, però no transparent, aquest seria el procediment de contractació que té Enrique Chofre amb l’Ajuntament de Tavernes:

Com a regidor no pot contractar a cap empresa d’ell directament, però a través d’aquest grup d’empreses li subcontracten feines a ell, i damunt gestiona els treballs personalment ell. Esta és l’autèntica dedicació de Enrique Chofre i l’alcalde Jordi Juan ho permet.13 comentaris:

 1. Gran treball de investigació. Enhorabona!!

  ResponElimina
 2. Vaja, vaja. Resulta que rema per a casa ell.

  ResponElimina
 3. Gran treball d'investigació. Enhorabona Diari

  ResponElimina
 4. Estos han entrat pa traure bons contractes.

  ResponElimina
 5. Segur que damunt es compra el cotxe nou a nom de l'empresa. Han vingut a omplir-se la butxaca, el poble els dona igual.

  ResponElimina
 6. ENHORABONA per ixe treball, esperem que tot aco ho explique este Sr. en documentació i si tot es cert abandone com cal la regiduria, ja que ells demanen transparencia hauran de donar exemple.
  Si tot aco es confirma hi hauria de demanar-se responsabilitats al Sr. alcalde que no em crec que ell no fora sabedor, o no?

  ResponElimina
 7. Fent festivals i concerts, ells guanya. Normal que li agrade tant.

  ResponElimina
 8. Per aixó duia ell directament els concerts de festes!!jajaja blanc i en botella!ja m'extranyava a mí que no fora Encar, que es la regidira de festes, qui presentara els concerts. No disimula gens,tu!jo mho adjudique , jo ho presente . La regidora de festes ahí desapareix perque apareix super chofre

  ResponElimina
 9. Legal... Por ser... Transparents... Mai. Açò dona que pensar mal... Molt mal. Que dirà Oltra de tot açò tant amiga de les camisetes protestes?

  ResponElimina
 10. La prova definitiva que lo que dieu es cert es que la cotorra no ha tret una article de contrainformació

  ResponElimina
  Respostes
  1. Per tant AFIRMES que tot lo anterior, que La Cotorra si ha contrainformat, era mentira, no? O com està l'assunt?

   Elimina
  2. Però si és el pare de l'alcalde la Cotorra!!què te que dir del govern del seu fill!!que tot està perfecte!

   Elimina
 11. Este xicon pareix el nostre senyor!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari