Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 26 de juliol de 2017

El Partit Popular adverteix que podrien instal·lar-se més gasolineres en Tavernes

"Ara mateix podrien instal·lar-se noves gasolineres en el casc urbà de Tavernes perquè Compromís no ha fet absolutament res per a evitar-ho en més d'un any. Tot està igual. NO han volgut fer cap modificació del Pla General en tot este temps", explica Eva Palomares, portaveu dels Populars de Tavernes. La regidora popular lamenta la constant incoherència de Compromís i l'engany als veïns amb falsos laments quan realment demostren que no tenien intenció d'evitar-ho perquè no fan res perquè la situació no torne a repetir-se.

Imatge on es sol.licità obrir una gasolinera al casc urbà.


"Ara podem constatar que el Govern no ha volgut mai evitar que una gasolinera s'establira sota els habitatges dels veïns de Tavernes. Ho va permetre fa un any quan van saber que l'empresa anava a demanar autorització i no van iniciar una modificació puntual del Pla General abans de rebre la sol·licitud. Ara encara està el Pla General exactament igual, sense dur a terme una modificació puntual del planejament per a evitar que altres gasolineres puguen tornar a establir-se baix o prop dels habitatges dels nostres veïns ", comenta Palomares.

"Cal recordar el moviment social que es va organitzar en Tavernes per la decisió d'una empresa d'obrir una gasolinera en zona residencial. L'Ajuntament va denegar, a posteriori, la llicència. L'assumpte està ara en els jutjats i veurem com queda", comenta la portaveu del Partit Popular.

Palomares va demanar a l'alcalde Jordi Juan que prenguera consciència del càrrec de responsabilitat que ocupa, "perquè només amb la propaganda no pot anar a cap lloc. Deixe de vendre'ns fum i falses lamentacions i si realment vol evitar que els veïns de Tavernes tinguen una gasolinera prop de les seues cases modifique immediatament el Pla General". Palomares assegura que Compromís esquiva el problema de nou mentre enganya als veïns.

"Les modificacions de Pla General permeten o eviten instal·lacions de gasolineres en l'espai urbà. En localitats properes, de fet, es permet estos negocis en la Zona d'Equipaments i no en espais urbans. Però Compromís en Tavernes prefereix enganyar dient que no poden fer res, que el Pla General ho permet o que és il·legal, quan sap que no és cert, i així no prenen decisions en favor del benestar i la tranquil·litat dels veïns de Tavernes", denúncia Eva Palomares.

4 comentaris:

  1. Els de Compromís no fàn res per el nostre benestar

    ResponElimina
  2. Volen desviar l'atenció, i com no, donar les culpes a altres. Però aquest alcalde ja té molta experiència en prometre coses que després no pot cumplir.

    ResponElimina
  3. Estos de Compromis. Despres que diguen que la oposicio no treballa����, ells sí que treball, si, pero sols per el que els interessa a ells i a ningu mes,

    ResponElimina

Escriu el teu comentari