Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 12 de juliol de 2017

El Partit Popular denuncia actitud submisa de Compromís davant els problemes ocasionats per la minirotonda
El Partit Popular de Tavernes ha tornat a insistir en el Ple que el govern de Compromís duga a terme un canvi de sentit en el carrer de Cervantes per a evitar problemes d'accés com els que ja s'estan registrant. “El regidor d'Urbanisme no ha tingut en compte els veïns i està produint moltes incomoditats per a accedir amb el vehicle a la seua zona de residència”, valora Eva Palomares, portaveu del Partit Popular.


Projecció de la mediana del carrer Clot i la miniredona.


No tenir en compte els veïns ha provocat desplaçaments absurds com fer trajectes innecessaris per a poder accedir al carrer del Barranc o al centre. “Amb la nostra proposta de canvi de direcció del carrer de Cervantes, les distàncies són més curtes i no provocaríem una molèstia innecessària com la que pateixen especialment els veïns del carrer Papa Juan XXIII”, entén Palomares.

Tràilers que s’enganxen


D'altra banda, Eva Palomares també ha destacat el poc sentit comú que ha demostrat el govern de Compromís a l’hora de dissenyar l'eixida del carrer del Clot per a camions lleugers de 10,55 metres. “Per què és tan submís el regidor Llàcer amb la Conselleria i no tira arrere eixe disseny? Este carrer és l'eixida d'un polígon a on entren i ixen camions grans de més de  16 metres, que ja s'ha embossat i s'embossarà perquè no hi caben, i el govern de Compromís de Tavernes ho sap”, preguntava Palomares al regidor de Compromís. 

Tamany dels camions que contempla el projecte.


                                         


Han creat problemes on no n’hi havia. Un comerç de la zona no pot descarregar, els camions s'enganxen en l'eixida del carrer del Clot, en la minirotonda han de fer maniobres perquè no poden girar i ara han prohibit girar per a accedir a la gasolinera.  
Tràiler enganxat.


La portaveu popular va lamentar que de nou Compromís actue construint la casa per la teulada i no pels fonaments. “Hauria costat tan poc parlar abans amb empreses i veïns de la zona abans de començar les obres!”.

“Els populars creiem que esta ha sigut una despesa innecessària que ha creat i crearà molts problemes. Vam proposar que no es fera i que es construïra una rotonda més gran en l'entrada de Tavernes, però Compromís va seguir amb la seua actitud submisa davant Conselleria i ha generat un problema de difícil solució”, conclou Eva Palomares.

3 comentaris:

 1. Compromis no está dispost a fer les necesitats que el poble necessita, Compromis es compromet a fer el que li ve en gana sense escoltar a ningu i molt menys si es la oposicio, tots ells son molt sabuts i ni pregunten ni tampoco volen consells de ningu que no pertanyen al seu equip.
  Respecte a escoltar el veinat, on están ixes reunións de barrí?

  ResponElimina
 2. Quina finalitat te l encreuat que han fet en el pas de vianants que hi ha davant de Juanjo Pons? Estes persones a mes de tirar els diners a drets i esquerres, no han sentit parlar de barreres arquitectoniques? Per ahí una cadira de rodes ha de fer mes maniobres que quant u es trau el carnet de conduir i aixi i tot no se encara si podría passar

  ResponElimina
 3. Una cochina sense sentid tot lo que sa fet

  ResponElimina

Escriu el teu comentari