Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 21 de juliol de 2017

El Partit Popular pregunta sobre l'últim pamflet de propaganda de Compromís pagat amb els impostos dels veïns de Tavernes

El Partit Popular de Tavernes va demanar explicacions al Govern de Compromís sobre un pamflet propagandista que ha llançat des de l'Ajuntament donant mostres, de nou, del seu talant poc conciliador i la seua opacitat en la gestió. “Una vegada més, com ja és costum, Compromís pren decisions unilaterals amb l'únic objectiu de fer propaganda. Ara han imprès un nou butlletí municipal de propaganda que ha sigut repartit per tot el poble”, comenta la portaveu del Partit Popular, Eva Palomares


Capçalera del Butlletí.


Palomares va voler saber en l'últim ple quant costarà als veïns de Tavernes este nou suport per a la propaganda de Compromís alhora que va denunciar la falta de transparència del Govern al no informar a l'oposició de l'existència d'este fullet. 

En l'anterior legislatura existia un consell de redacció del Butlletí d'Informació Municipal (BIM) en el qual participaven tots els grups polítics que conformen la corporació municipal. “Però amb la majoria absoluta a Compromís ja li sobren els altres partits”, valora Palomares. 


Eva Palomares, portaveu del Partit Popular de Tavernes
“Ara els altres partits ja no són necessaris, sobretot perquè el que interessa és preparar les eleccions de 2019 i omplir el BIM de continguts favorables al Govern”. Per este motiu, Palomares preguntava on s'havia quedat el consell de redacció que existia en el desaparegut BIM. En este nou BIM no hi ha espai per a PP, PSPV o EU.
També va voler saber per què no es va informar de la seua eixida als partits de l'oposició i va qüestionar la transparència i participació que ‘venien’ als ciutadans.

1 comentari:

  1. Aixi jo tambe em faria publicitat, amb la butxaca del poble! Com poden ser tan cinics? Srs. De Compromis, hi ha moltes formes de aprofitar-se de la gent i vostes ho demostren tot arreu .

    ResponElimina

Escriu el teu comentari