Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 31 de juliol de 2017

El Partit Popular proposa que es netege el fons del Llac de la Goleta

El Partit Popular va proposar que es netejara el fons del Llac de la Goleta en les últimes comissions informatives ja que l'estat de l'aigua, ara mateix putrefacta, no pot millorar si no es neteja el fons del llac. "Totes les inversions que es facen en el Llac de la Goleta no serviran de res si no es neteja el llit del llac retirant tot el si acumulat durant els anys. Fins que aquesta neteja no es duga a terme no es descobriran els naixements d'aigua”, comenta el regidor del Partit Popular, Mario Enguix.

El regidor popular Mario Enguix.

"El fons s'ha de netejar per a purificar l'aigua i una vegada purificada els airejadors faran el seu paper. Però sense netejar el llit no s'aconsegueix res", valorava Enguix després d'escoltar en la comissió informativa que l'Ajuntament anava a destinar 42.000 euros més per a substituir els airejadors del llac per uns nous. “La substitució dels airejadors és molt bona iniciativa dels tècnics sempre que es facen les dues inversions. D'una altra manera, estaríem bombant aigua bruta, que, a més del mal aspecte i olor, provoca molèsties als estiuejants per què, com és sabut, les aigües estancades i brutes són un focus de cria del mosquit tigre”, explica el regidor del Partit Popular.La neteja del fons del Llac de la Goleta ja es va dur a terme fa al voltant de 15 anys, estant el Partit Popular en el Govern, i va funcionar fins que el llit del llac s'ha tornat a embrutar i ha enterbolit l'aigua. "El manteniment és fonamental perquè el fons estiga net, però el pas del temps porta també brutícia i s'ha de prendre decisions per a tornar a tenir l'aigua neta, no prendre solucions sobre un aigua que s'aireja però està totalment bruta ", explica el regidor popular.

L'alcalde de Tavernes va assenyalar en el Ple de juliol que s'està estudiant la iniciativa que va proposar el Partit Popular de netejar el fons de l'estany i unir-ho a la substitució dels airejadors, per la qual cosa sembla que la proposta del Grup Popular segurament vaja a dur-se a terme. "Esperem que així siga, es faça efectiva aquesta neteja i prompte tornem a tenir el llac amb un aspecte saludable”, comenta Mario Enguix.

2 comentaris:

  1. Malament esta, es prou que propose PP xq Compromis no ho faca. Aixi treballen estos de Compromis pel poble i no s adonen que el PP al igual que el PSOE son partits de l oposicio que ha triat el poble i poden demanar al igual que ells lo que siga bo pel be del poble.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari