Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 17 de juliol de 2017

El Partit Popular vol que es milloren les sendes de les muntanyes de Tavernes


Els populars de Tavernes van demanar en el Ple passat que es destinen alguns dels peons agrícoles contractats per a pal·liar l'atur agrícola a millorar les sendes. Des que el Partit Popular va deixar de governar no s'hi ha fet cap actuació.

“A Tavernes hi ha una gran xarxa de sendes que necessiten ser netejades, reparades i senyalitzades correctament, ja que hi ha molts aficionats que les utilitzen i, a més, són un important atractiu turístic. D'altra banda, la neteja i reparació d'estes sendes serien molt importants per a tenir bons accessos en cas d'haver de sufocar un incendi o una emergència”, comenta la portaveu del Partit Popular de Tavernes, Eva Palomares.

Entre altres, resultaria convenient actuar i netejar d'herba seca les sendes PRCV-38 de Les Creus i PRCV-51 Senda de Les Foietes, Amoladors i Baixada dels Borregos.

“També queden algunes rutes per senyalitzar, com la del recorregut que va per Foietes, que podrien senyalitzar-se a més de dur-se a terme el manteniment sobre la senyalització de les sendes perquè des de 2000 no s'ha actuat sobre els senyals i pateixen una profunda deterioració”, afig Palomares. 

Amb el Partit Popular es contractava gent tots els anys per a mantenir les sendes i una o dues persones també s'encarregaven del manteniment de la senyalització. Però ara, i malgrat patir un incendi important l'any passat, no es fa manteniment, ni durant l'any passat ni en els sis anys que fa que governa Compromís. A més, els recursos humans que podrien destinar-se a açò responen a ordres d'una empresa privada que contracta l'Ajuntament.

Hem tingut coneixement que l'Ajuntament cedeix alguns d'estos peons a l'empresa de la contracta de neteja. Dubtem de la legalitat de posar estes persones a les ordres de l'encarregat d'esta empresa, ja que, encara que siga persona de confiança de Compromís, és extern a l'Ajuntament. "Estos peons han de treballar per a l'Ajuntament i no ajudar l'empresa a la qual ja paguem per fer el seu treball".

“Creiem que ésta és una proposta interessant que Compromís no pot rebutjar. Les sendes són altres de les grans oblidades en aquests 6 anys de govern de Jordi Juan”, conclou Palomares.


1 comentari:

Escriu el teu comentari