Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 28 de juliol de 2017

La part baixa de Tavernes també està abandonada per CompromísMentre l'Ajuntament gasta un dineral en mega voreres o encreuaments amb puntes perilloses que ningú ha demanat ens trobem que la part baixa del poble està abandonda per Compromís.

Avui ens centrem en els carrers Matadero, Juan de Austria i Riu. Carrers que están al voltant del Musical, del Pont del riu Vaca i de la Casa de la Cultura. Esta és  zona de pas per anar i tornar al Clot de la Font, Bolomor, Molí Vell o Fontarda.


Esta zona té les voreres fetes pols i l'asfalt és ple de forats però Compromís no arregla les voreres i no asfalta els carrers. Compromís prefereix malgastar milers de euros en mega voreres que no calen en lloc d'atendre les reivindicacions dels veïns d'esta zona.

Està clar que esta zona no li importa a Compromís. En esta zona ens trobem amb voreres i carrers que necessiten ser arreglats no com la mega vorera dels Sequers en què Compromís ha malgastat més de 200.000 euros.

Quantes voreres i carrers s'hagueren pogut arreglar amb estos més  200.000 euros que han malgastat els de Compromís?

4 comentaris:

 1. Ningú ha demanat? A Viure a Tavernes hi ha una persona minusvàlida que si que ho ha demanat, cada dia puja fotos de desperfectes..

  ResponElimina
 2. En tavernes están fent les voreres mes amples al carrer LA BARCA, no dic que no em pareix be, pero, i totes les voreres que están desfetes a tot arreu? Aixo es una tasca de mantiniment que es urgent fer-se, xq no es pensa en este manteniment tan necessaris per als vianants?

  ResponElimina
 3. Vix en el carrer Juan de Austria i aixo esta aixina de fa més de 20 anys i vosatros no vau fer-res per canviar quan estaveu en el ajuntament. I ara voleu que tot es fassa en dos dies.

  ResponElimina
 4. Al de les 7:57, si aixi ho tens des de fa 20 anys que mes et dona? Ho tindras tindras 20 anys mes perque els altres no ho arreglaren, com tu dius, pero estos t ho van ha arreglar menys. Este poble esta ple de gent de mes infot i de politiqueros baratos, aixi us va!! Estos d esquerres sempre están igual, saps que et dic, que tens el que et mereixes!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari