Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 13 de juliol de 2017

Polèmica oberta amb la miniredona

Cada vegada hi ha més problemes amb la mini redona i tota la senyalització que ha dut. Llegiem a les xarxes una valoració d'una empresaria de la zona del Polígon del Pla que ací vos reproduïm íntegrament. També  alguns dels 150 comentaris que es feren per este post:


"La magnifica obra d´ingeneria que sa tret de la butxaca este ajuntament actual, es tallar els accesos al poligon del Plá, possant una redona, a l´entrada del poble, en la que els camions de gran tonatge que volen entrar se les traguen canutes. Després a Caixa que te un lloc per a carregar camions al costat de la Ferreteria Grau , li posen un xicotet mur d ´adoquins , en mig de la carretera , amb el cual entrar a encular al seu moll, es una ardua labor, casi imposible.  Pero no contens en axó ,  a Talleres Fabian (Man ) li posen també un altre muret d´adoquins, allí entrar camions es casi imposible , per no dir el eixir d´alli ( un taller de camions ) a esta empresa estan fen.li molt de mal .

Per acabar de rematar la feina , deixen que els operaris de carreteres, fassen una ratlla continua en la gasolinera Landete, i les persones per a entrar a eixe costat del poligon, o a la gasolinera degüen anar d´enfront de ca Salines , fer una mitja lluna , invadint el carrer que putja cap amunt i després atravesar la carretera per a entrar al poligon o a la gasolinera .

En teoria esta ratlla continua era previsible pero fent una redona al cantó del Plus , pero com s´acabat el presupost per a esta brillant obra , pues no es fa de moment la redona, pero tallen l´entrada a empreses del poligon, sin más ,,,,,  Ens han dit que van a parla-ho en la Generalitat, cosa que ja van anar representants de la asociació del Poligon el Plá , per a que no es fera el empastre que sa fet, es adir., avans de que pasará..... pero el técnic de la Generalitat es va negar de contradir el proiecte , i este ajuntament no va saber defendre al seu poble , i ara volen  intentar solventat    un problema que ja es veia vindre , i es va parlar ...

El ajuntament ens ha creat un gran problema en el poligon del Pla  aon no hi havia cap problema.....   Per el be de totes les persones que treballem alli, esperem que impere la rao i reparen tot el mal que sa fet . Rectificar es de sabios.  Vos deixe unes fotos del tall per a entrar al poligon, desde la carretera ,  per el carrer  Cambro."

I ací una mostra dels comentaris a este post:

-Increible..i  eixos que ho han fet son ingeners?? I l.ajuntament consentir.ho sense demanar opinió a les empreses afectades??? Vaja empastre, a vore ara que excuses donen.

-Per favor, abans de fer una crítica mireu tot el proxecte complet. Sols està executat la primera fase l'any què ve faran la segona redona i és cuant es voran els resultats. (Resposta de l'encarregat d'FCC a Tavernes).

-A vorem pues..peró  de moment les empreses contentes no están. .
(...)
-Axina es no nia trellad en este ayuntament
-Ara la gent q vull fa posar gasolina, creuarà com feia antes i nyas multa al cànto! !

-Aso ha sigut la pijor idea que han tingut,apart per a pasar per el paso cebra costa molt ,perq no respeten i no paren.Es un desastre.

- que fem per posar gasolina??

-Com teu veus mòlt complicat, teu explicaré amb un dibuix. Mare esteu poc bons (Resposta de l'encarregat d'FCC a Tavernes).
-..no ho dic jo ..ho diu l.ama de la gasolinera i les empreses del poligon..

-No miren el interès general, sols el seu interès (Resposta de l'encarregat d'FCC a Tavernes).

-General??? Si com la contribució...estem contentisims de que les terres paguen menys a costa dels altres...

-Tots no poden estar contents,jo no tinc terres i no man descomptat res i de contribució man putxat set cèntims diaris una barbaritat. Quel tinc per una persona amb Seny (Resposta de l'encarregat d'FCC a Tavernes).

-Pues jo tinc seny..pero a mi la pujada m.ha suposat 80 euros mes que l.any passat..si a tu et pareix poc a mi em pareix una barbaritat...

-Tan putxat el doble què ami, supotse perquè tindràs més patrimoni. Jo crec què a ningú li agrada pagar impostos, però com fariem escoles, hospitals, carreteres etc.etc.(Resposta de l'encarregat d'FCC a Tavernes).

-La questio es que es una barbaritat la putjada (...)en fi cadascu mirem la nostra butjaca...
-Moltíssimes més difícil està amb Borderia i no digueu res (Resposta de l'encarregat d'FCC a Tavernes).

-Torne a dir..que jo soles he preguntat perque no ho se...pero qui estan indignats son les empreses que sí  els afecta..el dia que reconegueu algún  error guanyareu molt creume.

-I el dia que vosaltres reconegueu una virtud eixe dia serà festa (Resposta de l'encarregat d'FCC a Tavernes).
-Mira  justetet jo soc la que mes coses publique bones..compartixc tot el que vec

-Jo ni diré mai què les rotondes són la solució total zona però no reconeixer què s'ha millorat no es just (Resposta de l'encarregat d'FCC a Tavernes).

-Ah pues mira que diuen les empreses..a mi no m.afecta perque jo al poligon vaig poc..nomes quan duc el cotxe al taller

-Jo si vullc posar gasolina amb Landete és molt més fàcil què en Borderia.Pero si volem complicaro avant (Resposta de l'encarregat d'FCC a Tavernes).

-BACHA  QUIN DESASTRE NO NEFA NI UNA BE  Y DESPRES PUCHA LES CONTRIBUSIONS

-Jordi juan dimisió.Les voltetes q tenim q pegar ara.

-Podem anar fins la rotonda de Simat-Benifairó-Alzira i tornar al poble. Estan fomentant l'ús de combustible, i per això lo dels sumideros de CO2. I si no ens pareix bé pegar eixa volteta turística per la carretera que creua la Valldigna... pues a peu. I per això ens estan fent unes meravelloses i estrambòtiques voreres!! #TotHiHaQueExplicarho #Ostia

-Si si! Tot ventatges!! Estic impacient per veure les obres que queden per fer! No sé... Una rotondaen la porta de l'Esglesia, una vorera en forma d'estrella en el redolí del Passeig Colón...

-Com sempre  queda reflixada la ineptitut y pasotisme de la secció de  urbanisme de  este poble.

-Kin desastre i mina xapusa

-Crec que haguera sigut mes encertat fer la redona davant del dia ja que alli la gent ve forta de la carretera i seria molt mes logic. On esta es la redona mes inutil i mes molestona que es podia fer. Ja sabem que mai plou a gust de tots, pero es que aço clama al cel.

-Eixa redona què tu dius és té què fer el 2018 (Resposta de l'encarregat d'FCC a Tavernes).
-I mentres fotent a les empreses del polígon..que donen treball a gent del poble.. eixa es l' aptitut...si senyor!!!

-Em pareix correcte. I gracies per informar ja que no ho sabia jeje😊 Pero pel que fa a la redona qu3 acaben de fer, seguisc pensant que no calia.

-Tindrá q rectificar el ajuntament está fent mal al seu poblr

-Este ajuntament ha donat a entendre que els importa poc les empreses del poble

-tot es critica enconter de viure a Tavernes podem posar criticar al ajuntament 😂😂

-donar l'opinió de cada ú no és criticar, avore si ara açò és pitjor que una dictadura i no podem opinar, parlar i manifestar-se contra lo que no veu cada ú correcte 😃

-No son opinions, son fets reals. A vore, lo q jo en referix es q si un camió no pot entrar ni ixir, es un fet real, no una opinió

-La redona tots dient que es faça a l'entrada...i deíen que el pp es negava, pues simplement dien de ficar-la a l'entrada...estem farts de dir-ho...es que aixó ja no es correcte, pareix que ho façen aposta per a que després nosaltres no estigam d'acord i pensem mal...o es que encara vos pareix be anar fent turisme pegant voltetes pel  poble...i a la gasolinera de landete els treballadors ho acaben de dir...que están obligant abans a anar clients a la automàtica al costat del llavaor i llevar faena a una que està donant servici en persones treballadors.

-Estàs parlant i vullc pensar què estàs equivocat. 1er. La redona del Dia és farà el 2018 i cuant estiga acabada estarà tot el projecte acábat, mentres tingues paciència que eres jove. No reconeixer què amb la rotonda ania més fluïdesa i quels vehicles circulen millor és faltar ala realitat. I Premicia la ratlla continua de davant de Landete és un herror del operaris de carreteres i la setmana què ve es solucionarà. Però per favor no digueu què sa fet per vosaltres (Resposta de l'encarregat d'FCC a Tavernes).

-Han tengut varios errors que s'han subsanat  pero els operaris crec que fan el que es manen  o es que o  no tenen ningun encarregat oficial d'obres per a fer medir els centímetres o es que van a ull. La qüestió es que  com son diners de tots no hi ha problema  perque si el que fa i desfà ho tinguera que pagar ell  seria ben distint .  els   3 errors que a simple vista s'han produit  han segut rectificats  i com dius  fins L'ANY que ve  tindrem que esperar a vore  com queda la cosa....masa llarg  i  amb""  un any ""  de avore com va mentres fotent a les empreses   i tambe el que dius... clar que Empar Landete  mira per el seu negoci  ja que  ningu mira per ells i esta donant feina a persones i donant servici al client no posant maquines automatiques i cadascu apanye... hi ha que fer les reunions tambe amb els empresaris del poligon i saber quines necessitats precisen  ahi no s'ha preguntat a ningu.

-Pues crec que la fluidesa del tràfic  ha empijorat, sols tens qie passar varies vegades per allí i comprovar-ho...i de equivocat res...no passa res, el poble ple de 💩 de rotondes i tot arreglat...després els canvis de direcció de carrers. Damunt carrers que evitem anar pel mal estat ara ens obligarán ha passar per ahí, i la paciència en tinc massa i tot, lo únic es que "massa errors hi han" rotonda, voreres en punta, el aeroport dels sequers, qie diuen que está demanat pels veins i ara els veins d'allí han ficat denúncies, llevar llocs d'aparcament, i el poligon estava massa be  sense tocar-ho, i sino pregunta als qui treballen alli...soc jove però idees clares tinc.
I per cert, els errors es cosa de persones, ho entenc, però tot es excusar-se per a manipular paraules i accions realitzades. Mentre tant tot açó paguem una barbaritar de diners en impostos, i crec que no estem en tan "bones condicions" al poble com per a pagar tant.

-Sols calia fer una bona regulacio de semafors.
No estic d'acord en l'obra al igual q les besties i desproporcional ceres q s'han fet.

-Cada dia el poble esta pitjor. Vatja un concejal d'urbanisme que tenim

-Hola, el senyor encarregat d'FCC va dir la setmana pasada que esta setmana del 10 de juliol al 14 de juliol, anaben a eliminar la ratlla continua de davant de la gasolinera Landete,  avüi es dimats, encara está tot igual ... En pregunte , este ajuntament que es tan nacionalistes  , acturará com els del gobern central  :  ya veremos si lo hacemos MAÑANA !!!!!!!

-No contents en tot el desbarajuste causat a les empreses del polígon...está magnífica entrada ..la prohibixen...per ordre dels municipals..que son els encarregats de dirigir les orientacions dels carrers...

-Solució ..que els camións que van al polígon ..entren pel Pallero...un lloc genial.. per a tal us..... Un cárrer de doble direcció...perque per lo vist els trailers poden encullirse i maniobrar igual que un Seat Panda...


-La doble direcció queda manifestada en les ratlles pintades a terra
-La retonta esta en el puesto pero al pijor puesto k podien averla fet apart de k axo es una retonta o andexat un paelleret ai al mig de la carretera plantaet

-Si el carrer barranc pujaba cap a Munt fins al final, quin sentit te que ara pujes sols hasta el carrer hospital i tens que trencar a la dreta despres a l'esquerre cap así cap allá fins empalmar atra volta al carrer barranc
Sense sentit

-Axo son les idees meravelloses del ajuntament .per a contibuir al escalfament climatic..mes CO2 a l' atmósfera

-Espereu que vinguen falles, i la falla Cambro talle el carrer.

-No m´agrada res,el que esten fen.

NOTA: Crida l'atenció que el responsable d'FCC, l'empresa que contracta l'Ajuntament per la neteja, defenga 'a capa y espada' la decisió del Govern de Compromís, que s'ha demostrat errada i incòmoda per als veïns i per al polígon.

9 comentaris:

 1. Xeee!I el de FCC dona primicias de l'Ajuntament!si que te contacte sí. Com que un 'Herror'!!

  ResponElimina
 2. Les millors respostes les de l'encarregat de FCC. Pareix que siga d'urbanisme ell ara.

  Però la millor de totes, sens dubte, és la que diu: "-No miren el interès general, sols el seu interès (Resposta de l'encarregat d'FCC a Tavernes)". Brutaaaaaaaaaaaal. Això que s'ho diu a ell mateixa? Jajajaja

  ResponElimina
 3. Estos de Compromís tenen moltes boques agraïdes. Agraïts són molt

  ResponElimina
 4. Ara Llacer ha deixat de ser regidor d'urbanisme i és este senyor?o com es que sap tant de lo que pasará amb les rotondes??

  ResponElimina
 5. Compromís o el ejército de panxo villa pareixen més bé jajjaj en fan de caballiste

  ResponElimina
 6. Aco es per a plorar, es clar que un ajuntament no faca les coses a gust de tots xq cadascu pensa d una manera pero, aco no, aco es una marranada que ens consta a tots de la nostra butxaca, aco es la pitjor obra que es puga fer, aco es motiu xq dimitísca tot l ajuntament en ple. Aixi com ells solen fer, ells sols ho aproben tot, doncs, aixi haurien de fer, dimitir tots i anar a pendrer el bany.

  ResponElimina
 7. Esta persona de la empresa de enteja FCC, no portará ningún camio, veritat? Perque no li pregunta a les persones que fan ixa ruta i que expliquen com fan les maniobres? Que no defenga tant lo que es evident, a ell l Ajuntament no el defendria,

  ResponElimina
 8. El encarregat deu defensar tot el que vinga de Compromis, per varis motius.... Un perquè ell mateix es de Compromis.. Altre perquè... A qui deu el lloc de encarregat de FCC?. Menys mal que el poble no es tonto.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari