Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 27 de juliol de 2017

Tots els portaveus polítics de Tavernes són molt coneguts

La majoria dels participants en la nostra enquesta COM ESTÀ TAVERNES? coneixen els noms dels portaveus dels partits polítics a l'Ajuntament.

El més conegut Jordi Juan, Alcalde de Compromís, amb un 95% seguit de Victor Borràs, portaveu del PSOE, amb un 80%, Eduardo Bononad, portaveu d'EU, amb un 79% i Eva Palomares, portaveu del PP, amb un 78%.

Estet és el resultat de la nostra consulta:


1 comentari:

  1. Poques coses haura fet per el poble el Sr Boronat que ha sigut alcalde i el porcentatge de la gent que él coneix es igual al de la representant del PP, que no ha tingut mai res a veure amb la política.
    Fent una valoració d este resultat; el Sr. alcalde, el mes conegut, no per les coses que ha fet,
    mes be, per les que no ha fet pel poble. Él representant del PSOE, el pitjor que va fer, aliar-se en la legislatura d avanc amb Compromis, aixo li ha passat factura a este partit. Y en cuant al PP, persona coneguda per tot el treball d opocisio que realiza, molt bon treball, defensar i lluitar pels Interessos del poble i de la seua gent, lluitar per les garres dictatorials d estos partits com es Compromis que sols saben fer el que a ells els interessa sense pensar mai en la gent, fan i desean els que els ve en gana!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari