Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 24 d’agost de 2017

Continuem sense llum

Hem vist a la premsa que els residents al litoral valler i l'associació de comerciants retreuen que hi ha més de 50 fanals sense funcionar a l'avinguda i a la zona del llac.

A les fosques, així es troba la platja de Tavernes de la Valldigna en plena temporada estival. Un fet que ha motivat les queixes de residents del litoral valler que critiquen que hi haja més de 50 fanals apagats.

Al Diari de Tavernes hem publicat nombroses queixes respecte a aquest tema, però es veu que al govern de Compromís li té igual aquest problema, perquè les deficiències de l'enllumenat públic són constants durant tot el període estival i a tota la platja.

Des de fa setmanes, la zona més al nord de la platja està a les fosques. El pont del llac de la platja de la Goleta està sense il·luminació. Aquest tram de l'avinguda únicament està enllumenat pel trànsit dels cotxes, que amb les seues llums donen visibilitat als vianants que cada nit passegen per la zona.

Un fet molt perillós ja que és aquesta és una zona molt concorreguda per vehicles i vianants, i en ella hi ha diversos passos de vianants. En alguns punts del nucli urbà, les terrasses dels restaurants també estan en penombra. Fins i tot alguns negocis han hagut de situar llums al costat de les taules per poder donar servei als clients dels bars.

A més, a la localitat, són diversos els punts que presenten deficiències. En ple centre, al Passeig del País Valencià, i al carrer Pujada a l'esglèsia, els fanals també escassegen.

Font las provincias

http://www.lasprovincias.es/safor/vecinos-playa-tavernes-20170823000152-ntvo.html

5 comentaris:

 1. També en el carrer Nou, no tenen llum, Donen gràcies a la Creu Roja per deixar el ròtul en llum, per algun veïns, es serveix de orientació. A la vega que es queixen del asfalt i ceres del seu carrer i el de Cristóbal Anmenl.la.

  ResponElimina
 2. En la faixa del llar del Juvilats que dóna al carr Cristóbal Anmenl.la, al parèixer sa fet un forat, han tingut una brillant idea, posar una valla, enganxada a la mateixa paret. La cera es tan gran, que no molesta. Es un carrer abandonat, no tenen cerres, en un del costat(desfetes) i ja era menuda la cera que dona al Juvilats que sols faltaba la valla. Tots caminen per on circulen els cotxes, es un perill, no tenen la sort que el veïns, que passen i es donen conter. Tenen prioritat altres ceres, ridícules que després es lleven, que les d'este carrer inaccesible totalment.

  ResponElimina
 3. Ja podeu amagar els trastos al corral
  quinqués i lamparilles, llanternes i fanals;
  la llum la fa molt clara, més clara no pot ser:
  llumena tot el poble i atrau al foraster.

  Que vinga, que vinga, que vinga la llum
  abans que el petroli mos òmpliga de fum;
  les bigues són plantades i la llum ja vindrà,
  perquè les xiques guapes es miren la cara.

  Ja se'n podeu anar a on siga a protestar,
  que la llum no ha vingut i crec que mai vindrà:
  els xavos que hi havien pa fer l'allumenament
  se'ls ha gastat l'alcalde en dones i demés

  Que vinga, que vinga, que vinga la llum
  i que al senyor alcalde li peguen en lo cul;
  les bigues són plantades i la llum ja vindrà,
  i que el senyor alcalde se'n vaja a Panamà.

  ResponElimina
 4. Potser una sol.lucio que anarem tots els veins en manifestacio a l ajuntament i pregúntem quin collons fan en els nostres impostos que cada vegada son mes alts i que servici no ens donen, ni un!

  ResponElimina
 5. Ara vas a l ajuntament i tot el mon está de vacances, fins el Sr alcalde! En una població de la Costa que quan mes feina hi ha es en ple mes d agost, no passa res, ell s agarra les vacances i si la gent te problemes doncs,ja es sol.lucionarem. Quina falta de respete als ciutadans i a tota la gent que ha elegit esta platja per a estiuetjar.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari