Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 4 d’agost de 2017

El GMValldigna denuncien el mal estat de la senyalització de les rutes de Tavernes i BenifairóEls membres del Voluntariat Ambiental de GMValldigna que estan realitzant les tasques de vigilància als termes de Benifairó de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna informen del mal estat de la senyalització de les rutes de senders,  ja que una gran part d’estes senyals han desaparegut o es troben en molt mal estat.


Algunes d’elles presenten inclús un estat molt deteriorat com la senyalització de la ruta del castell de la Reina Mora a Benifairó de la Valldigna, inclús el panell general presenta impactes de bala i les senyals indicatives algunes han desaparegut i altres ni estan. 

Als senders de Tavernes de la Valldigna també presenten un deteriorament greu així com falten moltes senyals sobretot a la par del canal de defensa on  comencen les rutes, on fan més falta per que els senderistes que no coneixen la zona puguen començar la seua ruta en garanties d’evitar pèrdues, molts d’ells es queixen als voluntaris per la falta d’informació.

2 comentaris:

  1. I Llacer dia que no era cert!!t'han pillao. ..de nou...con el carrito del helado. Més abandonades no poden estar les sendes. ..

    ResponElimina
  2. Han tardat res a anar a fer-se la foto de postureo com a que si que estan arreglant jajaja

    ResponElimina

Escriu el teu comentari