Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 10 d’agost de 2017

El Partit Popular demana que es reclamen els 13.000 euros del sistema d'emissió dels plens en directe

Des que es va instal·lar el sistema d'emissió en directe dels plens el gener de 2016 no ha funcionat mai amb normalitat. Ple a ple s'han patit erros constants de la infraestructura de manera que el Partit Popular vol que l'empresa del tinent alcalde i regidor de Transparència, Enrique Chofre, torne els 13.000 euros que se li van pagar per este "empastre".

El passat ple va tornar a fallar. Esta vegada el sistema d'àudio no va funcionar. Durant la retransmissió del sistema d'emissió en directe els veïns a casa seua no van poder escoltar les intervencions. "Perquè volem un sistema d'emissió en directe que no funciona i que ha costat ni més ni menys que 13.000 euros. No té cap sentit. És pagar i plorar", valora Palomares.
Eva Palomares, portaveu del Partit Popular
"El Govern de Compromís ha regalat 13.000 euros a l'empresa del regidor de Transparència Enrique Chofre i no li exigix ​​una solució als problemes. 13.000 euros que es van gastar en un sistema d'emissió en directe que rares voltes ha funcionat amb normalitat, sense talls de veu, o d'emissió, o fins i tot, sense errors en el micròfon o que deixara de gravar-se", denuncia la portaveu del Partit Popular de Tavernes, Eva Palomares.

La instal·lació s'ha demostrat que no funciona, i si alguna cosa no funciona, el normal és que se sol·licite la devolució dels diners. Plens incomplets, micròfons que no van, talls en l'emissió, "al final esta inversió ha eixit cara, de manera que si alguna cosa no funciona, el normal és que es torne", comenta la portaveu popular.

2 comentaris:

  1. Chofre tindria que tornar els diners i reconeixer que ha fet una chapusa.

    ResponElimina
  2. Aixi es, ja esta be, que tornen els diners de la megafonia i que busquen un altra empresa. De segur estic que si aixo ho haguera fet un altre no estaríem aguantant com estem aguantant, tant de temps sense servici. I es que no ens hem enterat des de que es va instal.lar d un plenari sencer.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari