Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 4 d’agost de 2017

El Partit Popular proposa que les obres de la platja no es realitzen en període estival

Els veïns i veïnes de la zona sud de la platja estan patint les molèsties de les obres que està fent l’ajuntament en la plaça del rei d’Arabia Saudí Fahd Ben Abdelaziz. A més a més s’ha desproveit als xiquets d’una àmplia zona de jocs. 

Obres a la plaça del Rei d'Arabia Saudí Fahd Ben Abdelaziz.

La regidora del Partit Popular, Maria Ciscar, va pregar al ple que no es tornara a produïr aquesta situació. "Han tingut molts mesos per a fer les obres i just han escollit començar-les a l’inici de l’estiu” va expressar la regidora popular, Maria Ciscar. “El soroll de l’obra a primer hora del matí, no deixa descansar els veïns que venen a la platja de Tavernes buscant un lloc tranquil per estiuejar i aquesta molèstia s’allargarà durant tot l’estiu” explica Ciscar. 

Maria Ciscar, regidora del Partit Popular de Tavernes.

“Des del Partit Popular no entenem la realització d’aquesta obra en ple estiu atenent que no està subjecta a cap termini perquè no està subvencionada. Per aquest motiu vam demanar que finalitzaren les obres el més prompte possible i que es tinguera un poc de previsió perquè les properes obres a la platja no es porten a terme en període estival” finalitza Maria Ciscar. 

3 comentaris:

  1. Estos de Compromís volen que els turistes peguen a fugir! ! Els donen un estiu de perros!!

    ResponElimina
  2. Als de Compromis sols els agraden les fotos. A mí m agradaría saber qui dona les banderes a les platges i en que es bases perque la que li han donat a esta platja deixa molt que desitjar.

    ResponElimina
  3. Planificació 0. Una obra que no ve de cap subvenció i es paga amb fons propis, no poden fer-la abans o ja a setembre?

    ResponElimina

Escriu el teu comentari