Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 14 d’agost de 2017

El Partit Popular sol·licita que no s'eliminen places per a aparcar en Tavernes

Durant la segona legislatura de Compromís el Govern ha eliminat moltes places d'aparcament en els carrers de Tavernes per la innecessària ampliació de voreres en Sequers, carrer la Barca o carrer del Clot o la prohibició d'aparcar en el carrer Divina Aurora. 

Eva Palomares, portaveu del PP de Tavernes.


Compromís ha malgastat molts diners ampliant voreres i eliminant places d'aparcament en el carrer sense consultar amb els veïns de la zona. Estes obres generen molèsties als veïns de les zones afectades i el govern local no ha creat cap plaça pública per a aparcar els vehicles dels veïns de Tavernes amb la incomoditat que comporta. Per este motiu, durant el ple d'agost el Partit Popular de Tavernes va sol·licitar al Govern de Compromís que generara noves places per a aparcar en la ciutat, que reemplaçara les que van llevar amb les mega voreres i prohibicions de Compromís.


La zona dels Sequers va ser la primera que va patir la retallada de places d'aparcament, llevant voreres senceres que abans tenien places per a aparcar. Posteriorment les obres del Carrer Mitja Galta- Calle La Barca van llevar més llocs per a aparcar els vehicles, en el Carrer Clot i Divina Aurora també hi ha ara menys llocs per a aparcar.

"Sol·licitem que creen nous llocs d'aparcament que faciliten aparcar als veïns de Tavernes ja que el Govern de Compromís no s'ha preocupat per reposar o posar solució a totes les places per a aparcar que s'han llevat en el poble. Ens agradaria saber què volen que facen els veïns de Sequers, Divina Aurora, Clot i Carrer la Barca amb els seus vehicles. També demanem que es señalitzen correctament l'aparcament en Sequers ja que encara estan les ratlles de l'aparcament en bateria", comenta la portaveu del Partit Popular Eva Palomares


"Han llevat moltes places però no s'han preocupat per crear cap. Sol·licitem també que es tinga en compte també a les persones amb diversitat funcional en la creació d'estes places d'aparcament ", demanava la portaveu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari