Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 7 d’agost de 2017

Els columpios del Passeig per després de festes??

La zona de jocs que l'Ajuntament va a instal·lar en el Passeig del País Valencià estan paralitzades des de fa setmanes.
Van llevar els columpios, van arrencar el sòl de suro i ho van vallar tot i així està des de fa setmanes.

Calia arrancar tot i deixar-ho tancat tant de temps sense que els xiquets i les xiquetes puguen jugar? A que esperen per començar?

Passarà igual que a la Plaça del Moro de la Platja?

Estaran esperant que tornem al poble per començar les obres?

Esperem equivocar-nos però al ritme que van passarem tota la setmana de festes sense que els xiquets i les xiquetes puguen jugar en esta zona com ja està passant a la Plaça del Moro de la nostra Platja.

4 comentaris:

 1. Esta obra no podía ser menys, com totes les que fa Compromis. Preparen el terreny i a partir d ahí demanen els columpis, segurament algún amiguet! I ara, a esperar que arriven estos columpios, póster si, despres de festes i mentre tant la gent que te xiquets i que esta al poble, que s aguante!

  ResponElimina
 2. van a renovar 3 parcs infantils i els 3 alhora. No poden fer-ho un darrere altre? I damunt paralitzen l'obra tant de temps. Per a fer això deixeu-los fins quan aneu fer l'obra xe!!

  ResponElimina
 3. Totes les obres que fan estes persones de Compromis son faraoniques, comencen pero no se sap quan acaben. Quina forma de fer, perque no comencen i acaben? tan complicat es planificar?

  ResponElimina
 4. Anem a veure, ara vaig jo una pregunta, quina es la empresa que s empotra l adjudicació d esta concesión? Doncs, el germanet de la senyoreta Sansaloni. Impresentable!!

  ResponElimina

Escriu el teu comentari