Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 8 d’agost de 2017

Els senyals de la nova mini redona segueixen amb errors

El passat 24 de juliol va vindre el director d’Obres Públiques per veure com havien quedat les obres de la travessera de la CV-50 i fer-se la típica foto de “postureo”.

En aquella visita, i també per algunes crítiques llançades eixe mateix dia per les xarxes socials, se n'adonaren que la mateixa conselleria hi havia retolat els senyals només en llengua castellana, però no en valencià. Aquesta carretera, la CV-50, és competència de la Generalitat Valenciana, que no del Ministeri, i és el govern del tripartit, qui va cometre l’error. 

Senyals abans.

Rectificar és de savis, almenys això diuen. Els majors crítics van fer saltar l’alarma i ràpidament als 3 dies de la visita, els senyals van canviar de llengua. Ara només està retolat amb valencià. Alguns diran que amb el valencià només és suficient i altres diran que falta l’altra llengua oficial del nostre territori.
Senyals després.

Malgrat esta modificació dels senyals, se'ls van passar per alt altres errors. Quins errors direu? Alarma, alarma!!! Què passa ara?

Si es fixeu bé, quan arribes des d’Alzira els senyals et fan creuar tota la població fins a la redona de Marjaletes per anar al centre urbà, és a dir, t’envien fins a la pròxima redona per a accedir al centre urbà. Açò mateix també passa si baixes pel carrer divina Aurora.

El senyal correcte seria que en la redona per anar al centre urbà indicara que ho has de fer pel carrer Divina Aurora i després pel Papa Joan XXIII, perquè els senyals en estos carrers indicant la ruta estan posades. I per a mostra, un botó:Esperem que aquesta aportació constructiva siga benvinguda i es rectifiquen els senyals. De res!


2 comentaris:

  1. Com ja es va dir. Pee entrar al carrer Barranc s'ha de pegar la volta al poble.

    ResponElimina
  2. Ixa batalla está perduda, en estos de Compromis no hi ha res a fer, pitjor, impossible!

    ResponElimina

Escriu el teu comentari