Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 28 d’agost de 2017

L'Alcalde disfruta menjant gambes a Dénia

Text que ha eixit a Las Provincias, secció opinió. 


Hem vist a la premsa una imatge del compte de instagram de Jordi Juan, Alcalde de Tavernes i Diputat de Compromís, en la qual apareix mirant a una gamba roja que va a menjar-se al restaurant el Pegolí de Dénia.Menjar gambes roges de Dénia no és barat i menjar-les en el famós Restaurant Pegolí de Dénia és un luxe no apte per a la majoria de les butxaques. El diari el qualifica com un "Placer poco humilde".

Hem de reconèixer que Jordi ens dóna enveja. Nosaltres no ens podem permetre aquests luxes.

Bon profit Jordi Juan !! Que ho disfrutes !!

37 comentaris:

 1. Que refills de putes sou. Amb els diners que uno guanya fa lo que li dona la gana.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Tanta gent patint fam i sense faena

   Elimina
  2. Eixe insult sobra maleducat. Es el que ell mostra no es foto robada

   Elimina
  3. Como "madre puta" no tengo, con la tuya me entretengo ;-)

   Elimina
  4. Ole ahi eixa educació!!!! Espere no tingues responsabilitats ni gent a càrrec.

   Elimina
 2. Sols poden menjar gambes els del pp?

  ResponElimina
  Respostes
  1. No.sembla que Jordi Juan pot posar a caldo a tots però ell pot menjar gambes i fer el bufó. #SalvemGambes

   Elimina
  2. Jajjaja no en el cas d Jordi Juan més be seria #MatemGambes

   Elimina
  3. Es totalment licit que uno es gaste els diners com vullga però que vaja fardant seguent una persona pública ...

   Elimina
  4. El PP no. Prohibit que ho faça el PP. Soles poden fer-ho els de Compromís.

   Elimina
 3. Perdone senyor però ací sols es fa resó d'una noticia apareguda en premsa per tractar-se d'una persona que és alcalde i diputat. Clar que un pot fer dels seus diners el que vullga. Esta imatge, de fet, la va posar l'alcalde a les xarxes de manera pública perquè volia que la gent sabera que menja gambes. Cap problema. Ningú no el va obligar. No l'ha tret ningú. Ell la va posar voluntàriament. Al text no s'insulta a ningú.A més a més es diu que s'ho disfrute.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Perdone vosté, i la font de la noticia publicada a la "premsa"?

   Elimina
  2. Las Provincias. Ara ho posem la pàgina completa. Disculpe l'oblit i gràcies

   Elimina
  3. Continuem esperant... Estas escrivint-lo o que, CG?

   Elimina
  4. Perdone però ja està publicada la captura de la imatge de la pàgina d'opinió de Las Provincias.Ahí es pot llegir també el text. I hem de dir-li que va aparèixer a l'àmbit autonòmic. La foto que es va fer l'alcalde i diputat de Tavernes parlant a una gamba la veiéren a tota la Comunitat. Nosaltres sols hem tret el text que va eixir a la premsa per diferents motius:
   1. És l'alcalde de Tavernes i diputat a les Corts
   2. Ix en pàgines d'opinió d'un periòdic d'àmbit autonòmic per una foto 'peculiar' que compartix ell des d'un compte d'Instagram en què figura com diputat i alcalde
   3.La fotografia és pública i oberta a qui vulga vore-la

   I afegim...No jutgem el ke fa l'alcalde amb els seus diners ni els seus gustos culinaris.
   Sols mostrem el que ell mostra públicament com diputat i alcalde.
   Cada ú que jutge el que crega. Si ell no ho haguera posat o ho haguera fet en l'àmbit privat no estaríem parlant d'esta pose i de la repercussió d'esta pose.

   Elimina
 4. No se per quin motiu publica l'alcalde fotos menjant, viajant, fumant o beguent en el seu instagram.
  Crec que tindria que ser mes discret.
  Molt bona pinta tenen eixes gambes. Segur que costen mes de 12 euros cada una.

  ResponElimina
 5. Es defecte de forma de la ostentositat que els agrada fer vore a algunes persones, entre les que trobem, a Jordi Juan. Cadascú es posa, assoles, al seu lloc. Ben fet per fer-se'n ressò. Mentre, el poble, abandonat, entre moltes altres coses, sense llums a la platja. Bon profit!

  ResponElimina
 6. No entiendo, si es imagen pública en instagram, porqué se difumina la imagen de su acompañante... aunque sea familia... ¿a caso es un menor de edad?

  ResponElimina
 7. Quines ganes te este xic de mostrar que té diners i burlarse de la gent del poble que li ve mal pagar els impostos tan abusius que ens ha posat.
  Es veu que té algun complejo i el cura presumint en instagram

  ResponElimina
 8. L'alcalde que serà recordat per convidar amics i familiars amb diners públics, que l'Ajuntament li pague les seues multes, viure a Valencia i pagar-li els desplaçaments, i per presumir de menjar gambes roges d Denia

  ResponElimina
 9. Només cal cercar a la xarxa: https://www.instagram.com/p/BYI-scbgFCv/?taken-by=jordi.juan

  ResponElimina
 10. https://www.instagram.com/p/BYI9lPbANOI/?taken-by=jordi.juan

  ResponElimina
 11. Aqueste imatges les publica ell a la seua xarxa social d'Instagram i també la reproduit altre periòdic. Tots sabem que aquesta xarxa social es gasta per fardar, ni més ni menys. Aixina que mentres hi ha gent que no pot ni eixir del poble per a fer vacances, el nostre alcalde va fardant de les seues vacances gràcies a tots que li paguem el sou. Dona igual del partit que siga. Eso es así y lo sabes.

  ResponElimina
 12. El del 28 d agost de les 10:59 será ell el fill de p..., i a mes, un mal EDUCAT, deuria de donar la cara i sabríem qui defensa a capa i espada al Sr. alcalde quan este está fent un us inadecuat de la seu vida privada, si aixi ho fa tot, bon exemple dona a un poble i una platja que están totalment abandonats. Aixi que, voste es milior que es preocupe dels seus menesters i no defense a qui dona peu perque parlen d ell!

  ResponElimina
 13. Se podría dar el caso que el acompañante de la foto con la cara difuminada fuera el Obispo de Ibiza, y estuvieran tratando que hacer para el día de la Baixa del Cristo, y que mejor sitio que el Pegoli para tratarlo, al fin y al cabo con lo fácil que gana el sudor de su frente, que mas da gambas de Denia, como si las traen de Rusia.

  ResponElimina
 14. Segur que la gamba costa menos que les sabates de tacons de pam de color roig/rosa que Eva Palomares va trencar anant amb els diputats del PP a vore els camins del tancat i posant se pel mig dels forats. Cadau es gasta com vol els dines i si Eva Palomares voli lluir de sabates amb tacons per anar pels camins del terme, perquè no?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Les gambes, i amb perdó de la paraula, les cagues en hores, i a més poden pegar-te mal, sobretot al veure el ticket. Les sabates són per a més temps.

   Elimina
 15. Ei no feu broma! Que a mi me preocupa este xic! Parlar amb una gamba cara a cara i mostrar-ho a tot el món. . Aixó es d'estudi

  ResponElimina
 16. Però ? Va xuplar els cabets de les gambes o no ? El més important de la noticia i no ho digueu ...

  ResponElimina
  Respostes
  1. Ahí ja no va arribar a contar el nostre alcalde. Ell té prou fent se una foto per mostrar que esta menjant una gamba ������

   Elimina
  2. Quin ridícul este xic. No haurà menjat mai gambes que té que mostrar que en menja?? Ridícul! #AlcaldeGamba

   Elimina
 17. A ixe del día 28 de les 18:27 dir-li que,..., en aixo de gastar-se els diners, tota la rao tens amb una diferencia, ixa Sra. Es trencara els tacons treballant i molestant-se perque Valencia s entere de tots els problemes que te Tavernes de la Valldigna i aixo serán, diners ben gastats, cosa que mentre tant el Sr. alcalde fa galardó de lo be que se ho passa parlant en unes gambes que de segur li han costat molt mes que per a passar 15 dies d una de les tantes familias que hi han en atur al poble. Un póquet de per favor, no ho fem tot igual!

  ResponElimina
 18. Si ho haguera fet algú del PP, s'haguera demanat la dimissió i tot. Que no presumisca tant, que pareix que siga un adolescent utilitzant les xarxes socials. Que es preocupe més pel poble, que falta que fa.

  ResponElimina
 19. !!!Que verguenza tengo de ver a nuestro alcalde hablando con una gamba !!! Nuestro pueblo no se merece pasar esa vergüenza. !!! Con las cosas que tenemos para solucionar y tener esas frivolidades de nuestro alcalde....!!!!

  ResponElimina
 20. Molt de dir que quina notícia és aquesta però és la més comentada. Després en les notícies importants i ben desenvolupades, ni cas. Així ens va. A la gent ens agrada el morbo i punt, ho mires per on ho mires.

  ResponElimina
 21. Realment la mes comentada, aixo ens dona entendrer lo malament que li senta al poble veure como se les dona el Sr. alcalde i voste diu que aixo es morbo! El morbo es la patada que li donará el poble al Sr. alcalde i a tota la seua comitiva en les properes eleccions

  ResponElimina

Escriu el teu comentari