Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 9 d’agost de 2017

L'alcalde lleva altre grapat de llocs d'aparcament


L'alcalde ha decidit prohibir aparcar en uns dels costats del carrer Divina Aurora i avisa que canviarà la senyalització d'altres carrers de Tavernes. Encara vol llevar més llocs per aparcar? No ho té ja bé o què?

Jordi Juan, alcalde Compromís, està decidit a complicar-nos la vida. Si no en tenia prou amb les zones d'aparcament eliminades als Sequers, al Carrer la Barca, al Carrer Clot o els pàrquings tancats a la platja ara va a pels veïns del carrer Divina Aurora i elimina la meitat de places d'aparcament d'aquesta zona.

Des de principi d'any han desaparegut molts llocs d'aparcament al carrer i, el que és pitjor, l'Ajuntament, governat per Compromís, no ofereix cap alternativa. No hi ha pla B. Els de Compromís ens lleven places d'aparcament públiques i gratuïtes i no ens ofereixen cap alternativa per aparcar els nostres vehicles.

On vol l'alcalde que aparquem? Anem al Dia, a Marjaletes,.... deixem el vehicle a l'estació i venim en el bus?

Al final serà impossible aparcar als carrers de Tavernes gràcies al nostre alcalde Jordi Juan, de Compromís, que viu a València i poc l'afecten estos temes.

7 comentaris:

 1. Ells són així. Ara diran que al carrer de darrere l'antiga fàbrica de Federico Giner hi ha molts llocs per aparcar, que en les altres poblacions estan fent el mateix i que no és precís aparcar davant de casa. Però segur que ells tenen les seues places d'aparcament privades i tenen els cotxes ben vigilats. La resta a pagar impost i patir. Alternatives poques.

  ResponElimina
 2. Això és criticar per sistema, i sense trellat. El carrer Divina Aurora, era un desastre aparcant la gent a ambdós costats. Ja que és un carrer de doble direcció, i sense l'amplària suficient per poder aparcar. És realment lamentable, la crítica que feu, res constructiva...

  ResponElimina
 3. Van dir q els descanpats de solvia qestan enfront del bar els lleons lobririen o acondicionarien per aparcar pero es mes inportant llevar places d aparcament abans d habilitar ls descanpats.......

  ResponElimina
 4. La opcio es o dixarli el cotxe a la porta de sa casa o casa sa mare o aparcar davant del ajuntament tots els cotxes que fasen falta

  ResponElimina
 5. Aparcar tots davant l,ajuntament avore si li agra al sr. Alcalde

  ResponElimina
 6. Lo que esteu diguent son tonteries critiqueu perque soy del partit contrari mes que a furtat el pp a mes es el unic alcalde que a fet coses per el poble i adecuat els carrers que pijor estaven no en pareix be tampoc que lleven tan de llocs pero els arreglos feien falta no critiqueu per criticar i si no voleu que vos furten el lloc aneu apeu al estanc del canto que les cames estan pa algo

  ResponElimina
  Respostes
  1. A vore espabilat! Qui ha furtat a Tavernes?perque dir ha furtat i no dir qui, quan i com i que estiga en presó es molt fácil! Aci per ara el que hem vist es que el tinent d'alcalde de Compromís s'autoadjudica contractes, la regidora de Contractació li dona a l'empresa del germà contractes tant de jardinería com d'arees que no son la seua activitat, paguem les multes, hotels, dobles factures de gasolina del nostre alcalde en els viatges que fa, paguem la gasolina que gasta per anar de valencia al poble i del poble a valencia perque viu allí, ...seguim? Salvant persones (seues) i pujant els nostres impostos amb un somriure!!! Quin cinisme!!

   Elimina

Escriu el teu comentari