Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 3 d’agost de 2017

L'IES Valldigna se situa en els primers llocs del rànquing de les PAU

L'IES La Valldigna, de Tavernes de la Valldigna, se situa en els primers llocs del rànquing dels instituts de la Safor, pel que fa a les proves de selectivitat del juny passat. Però a més, se situa en molt bon lloc en el rànquing de la Comunitat Valenciana.

El col·legi concertat Gregori Mayans ha aconseguit la millor nota a selectivitat respecte a la resta de col·legis de la Safor, situant-se en el primer lloc. 30 alumnes es van presentar a les proves i van aprovar tots, aconseguint d'nota mitjana un 7,526 en les proves d'accés. Amb aquest resultat, el col·legi també aconsegueix ser a la 15a posició de les escoles de tota la Comunitat.

El col·legi públic IES La Valldigna obté també una molt bona posició en el rànquing, aconseguint la segona dins de la comarca, i la 52 a la Comunitat Valenciana. Els seus alumnes, que en aquest cas van ser 40, van aprovar tots i encara que la nota mitjana de batxiller és superior a la de Gregori Maians, la mitjana final del selectiu va ser de 7,126.

En el rànquing de la comarca, els segueix el Gabriel Ciscar d'Oliva, en tercera posició, el Reial Col·legi Escola Pia de Gandia, en la quarta, i Els Tarongers de Gandia, en la cinquena. Gairebé tots van tenir un 100% d'aprovats, excepte comptades ocasions, i la seva nota mitjana de les proves PAU va ser menys que la mitjana de batxiller.

11 comentaris:

 1. Es mormal el puesto que ocupa el IES JAUME II,hacen lo que les da la gana, según como les cae el alumno aumentan la nota,para sacar buenas notas el alumno tiene que llorar a los profesores, o convertirse en su perrito faldero.
  Cada curso son mas los alumnos que dejan este instituto para pasar a otro, desconociendo muchos de los que se quedan que pueden cambiar de Instituto.
  Asi que ánimo alumnos,que si cambiais de Instituto, las Matriculas de Honor las conceden por las notas, no por enchufe.

  ResponElimina
 2. IES La Valldigna, l únic centre public, tots els altres agraciáts son centres concertades, despres que diguen dels concertades!

  ResponElimina
 3. Din!!!! Anònin de les 12:01 molt bé. Quan jo anava ja passava. Enhorabona a l'IES la Valldigna

  ResponElimina
 4. Em sembla molt trist els comentaris al voltant de l'IES Jaume II el Just. No deixa de definir-vos i segurament és fruit d'alguna frustració personal. Conec molt (i molt) l'institut i puc assegurar que és un exemple en molts sentits. Com en tots els llocs, treballen moltes persones i sempre hi haurà alguna cosa a millorar (com a l'IES la Valldigna, q també conec) pero puc assegurar q la professionalitat, la serietat i les ganes de treballar del professorat d'allí és molt destacable. Cada vegada hi ha més programes (europeus inclús) i són un exemple en molts sentits. Em sembla lamentable (i encara no entenc q faig perdent el temps per tal de respondre a gent així) q vulgau fer mal sense arguments, sense motius i sense pietat simplement per algun tipus de frustració personal que haureu tingut. Segur q l'IES la Valldigna és un gran institut on treballa gent molt professional, però puc assegurar que l'IES Jaume II és un dels millors centres que m'he trobat (en molts sentits) en la meua vida professional. Conec (i tinc molt a prop) alumnes que han passat recentment per allí i no poden estar més contents i més ben preparats...
  No fa mal qui vol. Fa mal qui pot. Q trist.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sólo hay que mirar en la posición que han quedado los del IES Jaume II El Just (210) i IES La Valldigna (52) a las pruebas me remito.
   Lo verdaderamente triste es no ver las cosas y no darse cuenta que algo falla, ya que la crítica podría servir para hacer algo por cambiar y mejorar, en vez de intentar justificar tonterías, intentar saber qué funciona bién y qué no están haciendo bién porque hay mucho que hacer y no es hacer daño precisamente.
   Así que quién lo lea sea lo bastante inteligente para darse cuenta porque sino, no merece ni ser escuchado si su intención no es escuchar, de las críticas también se pueden sacar cosas buenas y no ser una crítica para hacer daño sino para nejorar lo malo, quién lo coge a mal, por algo será pero verdaderamente no me interesan las personas que no entienden que todo esto es por no seguir perjudicando a los alumnos y intentar hacer las cosas bién por esos alumnos que tenéis en vuestras manos.
   CARPE DIEM

   Elimina
 5. No hauríem de fer cas de comentaris carregats de mals propòsits de gent que s'autodefineix, pero jo puc assegurar que la meua experiència professional i acadèmica a l'IES Jaume II el Just no ha pogut ser més satisfactòria. Professorat molt professional i molt preparat i els alumnes molt ben formats... És cert que les frustacions personals i les ganes de fer mal (sense aconseguir-ho) donen molta pena. Ho sent per eixes persones.

  ResponElimina
  Respostes
  1. No ho sentes tant perqué no existèix cap fustració, tal volta la teua, ja k el únic què parla de fustracions eres tú.

   Elimina
 6. Jo crec que els dos Instituts de Tavernes són exemplars. No caigau en descalificatius que tots són molts bons professionals. Cada u pot tindre una experiència amb ells però és inqüestionable l'ensenyança dels dos

  ResponElimina
 7. Tal volta algún alumne que no ha aconseguit el que vol està parlant mal. No entreu al pique...crec que desunix més que unix. No feu cas

  ResponElimina
 8. Jo tambe pensé que la gent d un institut i del altre es gent professional i que si algu ha tingut una mala experiencia no te perque fer-la com a cosa general, aixo no es aixi. Personalment conec l IES La Valldigna i l IES Jaume II el Just i puc dir que en els dos hi han professionals com la copa d un pi

  ResponElimina
 9. Respondiendo a los escritos que quieren desdecir lo que pasa en el IES JAUME II paso con mas detalles:
  No hay duda que todos los Profesores son profesionales, por eso su titulo y sus oposiciones.
  Pero a la hora de trabajar no lo hacen todos con el mismo interés,cariño y esfuerzo, entonces esto conlleva desmotivación en los alumnos.
  Hay Profesor que explica la clase a la perfección, como es su obligación,pero los hay que la hora de clase es para desahogarse contando sus vida personal.
  Es libre y particular de cada padre de alumno que quiera reforzar a su hijo en clases particulares, que se haga una encuesta de cada instituto y se vera las clases que pagan los del IES JAUME II.
  Si se repasa los alumnos que han emigrado de IES JAUME II, no es por malas notas, es por ver ciertas anomalías en las aulas.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari