Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 11 d’agost de 2017

No hi ha prou contenidors a la platja de Tavernes


Ens envien esta foto d'un contenidor groc ple i un muntó de borses amb botelles per reciclar a terra. Una mostra clara de què no hi ha prou contenidors.

El contenidor de la foto dona asco com la majoria dels que hi ha a Tavernes. Recordem que l'encarregat de l'empresa de la neteja (FCC) és un exregidor de Compromís col·locat a dit per l'alcalde.

Aquest senyor enxufat per Compromís hauria d'impedir que això passarà però com el mateix va reconéixer en un comentari a aquest blog "ja té prou feina atenent les xarxes socials" i mentre ell perd el temps defensant a Compromís en les xarxes socials el poble i la platja estan més bruts que mai.

4 comentaris:

 1. Es increible lo mal gestor que es esta persona. No entenc com hi ha llocs on durant l hivern hi ha un contenidor de basura i ara a l´estiu només hi han dos. Tots els dies les bosses de fem pel terra. Que este home no veu la merda pel terra ? Es pésima la seua gestió al front de la fcc. El únic que fa be es colocar als seus amiguets i simpatitzants de compromis.

  ResponElimina
 2. És de caixò. En estiu més gent a la platja, per tant, més voltes s'han de buïdar els contenidors.

  ResponElimina
 3. Tota la rao, l ajuntament hauria de demanar responsabilitats a FCC, ells duen el tema de neteja, ells son els que han de veure les necesitats de la platja en els contenidors i posar mes si fan falta i, ja crec que fan falta i, molta falta!!

  ResponElimina
 4. De cajón nada lo que no es lo mismo poner a una persona al frente de un trabajo y que nunca haya dirigido nada, si fuera tanto de cajón como dice, se tendrían que montar muchas fabricas de envases, solo hay que ver zonas turísticas como Gandia, Cullera o Xeraco y se dará cuenta que lo que ocurre en Tavernes allí no ocurre, tal vez porque las personas que dirigen este trabajo están capacitadas para desempeñarlo, y se preocupan de revisar a diario como esta la situación tanto de limpieza como de higiene.
  Al igual que se cambiaron los contenedores de la calle DR. GRAU,y se pasaron a otro sitio y se agrego alguno mas, igual se podría hacer en todos y cajón solucionado.
  Asi que si la persona al frente de esto no esta capacitada para controlar la salud y el bien estar de los vecinos, que cambien como harían en cualquier empresa.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari