Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 29 d’agost de 2017

Quan acabaran?

Hem vist a Facebook el comentari/denúncia per la paralització de les obres dels jocs infantil del Passeig de V.G que reproduïm integrament ja que estem totalment d'acord amb ell. Ahir justament començarem les obres:

"¿Para cuando tendremos ese estupendo y fabuloso parque? 
Hace ya más de un mes que lo quitaron. Y las cosas siguen igual, el Passeig vacío, sin vida. 
¿Era necesario quitarlos si la intención es no ponerlos hasta vete tú a saber cuando? 
Falta de planificación veo aquí."

Que li passa a Compromís? Per que ho fa tot tan malament?

Recordem altres casos similars al del Passeig com les obres de Sequers, la Barca o Plaça del Moro de la Platja que s'allarguen mesos i mesos sense cap justificació.

Tan difícil és planificar i fer les coses bé?

6 comentaris:

 1. Tan complicat seria que la Sra Llum, tingués la il·luminació necessaria per organitzar les coses de forma que en compter de donar fum, donaren llum??? Bo, igual està un poc apagada perque el seu jefe (Sr Jordi Juan, #Pegolí #brothers) se l'ha botada (2ª Tinència d'Alcaldia) en la delegació de les seues atribucions que han anat a parar al 3r i 5é de la llista.

  ResponElimina
 2. Da conciencia salir de Tavernes y desplazarte a cualquier otra poblacion, ves jardines como Dios manda de aseados, las aceras ídem de lo mismo, y cuando regresas a Tavernes piensas en que tercer mundo te encuentras.
  Los jardines que tenemos en Tave mes son los frutos que están dejando los de Compromis, arboles secos, plantas medio muertas, malas hierbas mas altas que los rosales, aceras llenas de malas hierbas y hoyos, y casi todos los arboles sin una poda adecuada.
  Asi que no hay que calentarse la cabeza mucho, ya que si alguien decide tener una cabra en vez de un perro, sacándola a pasear por las hacerlas tendra bastante cómida, ya que hierba que sale hierba que crece en las aceras de este Tavernes con estos Compromisarios,

  ResponElimina
 3. El problema no és de planificació, es de sentit comú... Lo del passeig no te nom, lo del carrer la barca lo mateix... Ara cambien de direcció el carrer Salmerón y encara tenen el carrer la mar tancat, de moe que la gent que vivim al Salmerón hem de rodar fins al carrer empedrat tant per a entrar a casa com pe a ixir cap a Valencia... Tot un desficaci

  ResponElimina
 4. Capacos serán de tenir al poble ara a festes sense columpis! em pareix molt fort que a hores d ara estiga aixi el Passeig

  ResponElimina
 5. El millor de tot és que ja estan muntant-ho i en no res ho tindran muntat. Per què tot l'estiu sense gronxadors?. Que poca consideració per la gent que es queda al poble i baixa amb els seus menuts al passeig.

  ResponElimina
 6. Estan muntant-ho fins i tot plovent! Ara tenen pressa.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari