Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 3 d’agost de 2017

Que ascooo!

Ens arriben més fotos de contenidors de fem asquerosos.

Especialment asqueroses són les olors dels caldos que d'ells cauen al sofrit asfalt dels nostres carrers.

La contracta de la neteja és la que més diners ens costa als veïns de Tavernes. A més està dirigida per un exregidor de Compromís que va ser posat a dit per l'Alcalde. El exregidor és el que es diu una persona de confiança però de vegades la confiança és el pitjor enemic dels polítics. 

Ja diu el refrany no et fies ni de la teva ombra...

7 comentaris:

 1. La culpa la tindrà el regidor...Segur. els gorritos, incívics que tiren el fem a deshora no, ai mare com esteu bons.en compte de criticar conductes incíviques tracteu de passar-li la culpa a l'ajuntament.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Eres tu el regidor? Perque vamos!! Desde que estàs tu menuda gorrinà de poble!!clar que eres tu el responsable!!no seré jo que no mane!! Els incívics sempre han estat ahí però el poble mai ha estat tant brut. Además de que no netegeu por teu a gent foranea que embruta a montons sembla que vivir agust en la brutea!!

   Elimina
 2. Si, la culpa es del regidor perque en el dineral que ens Costa el servei de enteja ha de dir a l empresa que estiga al comte i que no passen estes coses, aixo no es pot permetrer a banda de que si, gent guarra, ha n'hi ha!

  ResponElimina
 3. Anem a vore, aci es fa el que l'empresa te contractat per l'ajuntament, per tant si volen mes neteja, que incrementen finançament per al contracte. Jo ja tinc prou feina atenent les xarxes socials, mentre altres.estan de vacances

  ResponElimina
  Respostes
  1. Jajajajaja. Molt top este comentari. Ai que em pixe xDDDD

   Elimina
 4. Xe Nyau. Menys xarxes i més treballar que està tot molt gorrino que per això cobres.

  ResponElimina
 5. Sr. Nyau. Qui es el que està de vacances?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari