Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimarts, 1 d’agost de 2017

Queixa que fa molta olor

Hem vist a les reds socials el que ja és un tòpic a Tavernes: els nostres veïns manifesten el seu malestar per la brutícia que tenen dels contenidors de fem. No sols estan bruts per dins (cosa normal) és que no es poden obrir sense embrutar-se les mans! I el "caldet" que hi ha al seu voltant és ja "lo más de lo más"! No els netegen? Una ruixadeta de tant en tant no els vindria mal i més tenint en compte l'olor que desprenen i els problemes higiènics i insalubres que provoquen. 
El govern de Compromís segur que tirarà la culpa als veïns que tirem el fem arreu... Però hi ha una empresa encarregada de netejar el poble i que arreplega el fem d'eixos contenidors tots els dies? A cas no ho veu? Per què no els netegen? No hi ha cap responsable?

4 comentaris:

 1. Es veu que no poden portar dues coses a la volta, o es dediquen a fer Macrofestes en la platja i se'ls oblida que tambè tenen un poble que mantindre, on sol fer mes calor que en la platja i els olors es noten prou mes...

  ResponElimina
 2. Asqueros. Totalment asqueros

  ResponElimina
 3. No deuria ser aixi, en el poble tambe paguem els nostros impostos i per tant hem de tenir el servici que ens toca. Aci no som ciutadans de segóna¡ eh? Aixi que els Srs. Que controlen els diners i pungen els impostos, atenció!!

  ResponElimina
 4. A més de netejar-los, hauríen de revisar aquells que estiguen trencats

  ResponElimina

Escriu el teu comentari