Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 12 d’agost de 2017

Temporal d'agost


Després de la tormenta sempre arriba la calma i així ha passat a la platja de Tavernes. Despres de l'ultima tempesta, l'arena de la nostra platja tan de la goleta com la de Tavernes han sofrit un greu retrocés. Més de 10 metres s'ha menjat la platja i els xiringuitos es veuen apurats ja que l'aigua els esta rosant les plataformes i estructures. 

Esperem que el govern de Compromís es pose mans a l'obra i adeqüe lo antes possible la nostra costa ja que estem en temporada alta i no podem estar de mans creuades.


6 comentaris:

 1. Están de vacaciones, no creo que se preocupen del estado de la playa, es mas fácil estén preocupándose de que ropa ponerse para el día de la BAIXA que de lo que ocurre en la playa.

  ResponElimina
 2. Govern de Compromís ? Serà govern del PP, costes depen del govern central

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí clar! El Govern de l'Estat es el govern més pròxim! Sou de risa! Qui te que posar una solució inmediata a un problema inmediat és l'Ajuntament que és qui esta mes proxim. Però Compromís sempre busca com no posar solucions a problemes urgents. Quins inutils mare!

   Elimina
  2. I paguem dels nostres impostos lo que correspon fer amb els de tots els espanyols ? En tal de carregar contra Compromís vos val tot

   Elimina
 3. Encara no he vist jo que els impostos que pague a Tavernes rendisguen al poble. Els pugen molt però no ho notem ací. Compromís ha fet de l'Ajuntament un nuc d'embolics i problemes. Quina agonia de govern. Si no posen solucions que dimitisguen home! A mi que em conten!!?

  ResponElimina
 4. Qui ha de posar sol.lucio al problema de la platja es l ajuntament, ell ha de plantar-se en costes fins que es sol.lucione este problema tan greu que any rere any estem patint la gent que venim a estiguetjar a esta platja. O es que estos de Compromis volen al igual que els catalans desfer-se del turisme?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari