Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 7 d’agost de 2017

Un esglaó de més d'un metre deixa impracticable la platja accessible de Tavernes

Els usuaris de la platja accessible de la Goleta de Tavernes de la Valldigna tornen a patir un important desnivell que els impedeix poder accedir a la vora de la mar i donar-se un bany. Un esglaó de més d'un metre no permet l'accés d'aquestes persones a la mar. Resulta impossible sortejar el desnivell i la història es repeteix una vegada més.El passat estiu a La Goleta hi va haver un esglaó de més de dos metres en certs punts de la costa, com a conseqüència dels problemes d'erosió i la manca d'actuació de les institucions.

Fins meitat de l'estiu no es va rebaixar el desnivell. Aquesta temporada el graó no és tan gran ni afecta tant litoral, però sí que incideix directament en la platja accessible de la Goleta. Entrat ja agost i els usuaris es veuen privats de prendre un bany sense que perilli la seva integritat o haver de donar una gran volta. Hi ha casos d'usuaris que sent residents de la Goleta, s'han de desplaçar a la platja accessible de la platja de Tavernes situada a l'altre extrem de la costa.

El litoral de Tavernes pateix un greu problema d'erosió. La platja de la Goleta desaparèixer durant l'hivern i va ser necessària una reposició d'urgència, però la platja de Tavernes ha patit una important regressió. El mar ha engolit més de deu metres de sorral i en alguns sectors la platja s'ha quedat a menys de la meitat respecte a l'estiu de 2016.

4 comentaris:

 1. Doncs, en que es basen per donar les banderes? Esta platja no té res perque li donen banderes, ahí hauria que veure d on trauen tanta bandera en l estat que estrova la platja.

  ResponElimina
 2. Mes que publicar-ho ací, podrieu fer-ho arribar a ADEAC banderaazul@adeac.es (914 353 147) i a International Blue Flag Director (sophie@fee.global, +45 6124 8081), International Blue Flag Assistant (johann@fee.global, +45 6124 8086), i publicar el que vos contesten.

  ResponElimina
 3. Tant li costa a l'ajuntament adequar aquesta platja accessible? OJO! Accessible !

  ResponElimina
 4. Si mandase otro partido en Tavernes la que montarían los cotorreros, acordaros la que monto en prensa y hasta salio en la tele lo de los peces muertos en el Lago Azul, tienen un experto en fotografía para las publicaciones que hicieron.

  Esta difícil la solución a la playa, en dos temporales más que haga es fácil que desaparezca.
  ¿ Para que queremos Diputados que no se preocupan por su pueblo?
  Sueldo a fin de mes, y la playa para los playeros.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari