Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 12 d’agost de 2017

X Campanya dels Quilos de Càritas a la Platja 2017


Ja són deu els anys en que Càritas Interparroquial de Tavernes de la Valldigna té a bé realitzar la campanya dels quilos a la platja del nostre poble i  fruit d’aquesta acció hi és un elevat nivell de conscienciació de la nostra població.

La Campanya de 2017 : “Cridats  a ser comunitat” té com a objectius fonamentals  el despertar la participació en la comunitat  com a eix del projecte de transformació social que necessitem, sensibilitzar envers la importància d’aprendre a viure en comú la realitat global del nostre món i denunciar les situacions d’injustícia i falta d’acompliment dels drets humans. En resum, front el individualisme, l’anonimat i la indiferència en que vivim, la Campanya és una proposta per a ser en comú. 

Cáritas, como expressió organitzada de la caritat de la comunitat, està convocada a generar i a promoure la comunió i la participació. La comunitat és l’espai on podem acompanyar i ser acompanyats, generar presencia, anunci, denuncia i un estil de vida que possibilita implicació  en el treball per la promoció i l’eliminació de les causes estructurals de la pobresa.

Mitjançant aquesta Campanya dels quilos busquem ser una invitació a la participació de tota la comunitat que ens envolta. Durant 2016 s’han distribuït uns 50.000 quilos amb aliments i productes d’higiene entre més d’un centenar de famílies usuàries de l’Economat;  i al llarg d’aquestos deu anys hem distribuït uns 450.000 quilos i atès a unes 500 famílies ( .... més de 1.500 persones ). Per fer açò possible necessitem la vostra resposta : “ Com la simfonia necessita de cada nota, com el llibre necessita de cada paraula, com la casa necessita de la pedra, com l’oceà necessita de cada gota d’aigua, com la collita necessita de cada gra de blat..... la humanitat necessita de cadascú de nosaltres”.

Vos esperem el dissabte 12 i el diumenge 13 d’agost a la platja, aportant els vostres aliments i donacions a la CAPELLA DE SANTA MARIA DE LA VALLDIGNA ,  durant l’horari de misses.
                                                  Moltes Gràcies !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Escriu el teu comentari