Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 16 de setembre de 2017

Creix el malestar a la platja de Tavernes per la falta d'il·luminació en els carrers

La paciència d'hostalers i residents de la Platja de Tavernes de la Valldigna es va esgotant i no és per menys. Fa dos setmanes que bona part de la costa de la Vall està literalment a fosques.
Amb l'arribada de setembre, l'enllumenat públic de la zona sud de la platja es va quedar pràcticament sense funcionar. La foscor predominava als carrers i el que s'esperava com una incidència breu ha resultat ser quinze dies de problemes en gran part dels fanals d'esta zona de la costa.

Des de l'executiu municipal de Compromís es va advertir, a principi de mes, que es tractava d'una avaria i que estaven treballant els operaris en ella, però a dia d'avui la foscor predomina a la costa de Tavernes davant lel malestar dels que hi viuen.

Setmanes d'avaria

Qualificatius com "vergonyós" o "es van a carregar el que queda de temporada d'estiu" han ixit a la palestra estos dies en relació a la continuïtat de l'avaria que dificulta el circular per la platja davant el perill que comporta estar a  fosques o amb escassa lluminositat, ja durant setmanes. En diversos carrers l'única llum que hi ha hagut estes dos setmanes ha sigut la dels comerços i domicilis particulars. Carrers com Gebalcobra, plaça del Bolomor, o la Safor són algunes de les vies que estan pràcticament a fosques de forma contínua.

Amb indignació i alguna dosi de resignació dels comerciants porten la situació i es pregunten fins quan hauran d'anar il·luminant-se amb la llanterna dels mòbils en caminar pels carrers de la costa.

Durant l'estiu la platja de Tavernes ha registrat greus problemes en l'enllumenat públic. Durant la temporada estival més de 50 fanals estaven foses davant d'una imperiosa necessitat de manteniment en l'enllumenat públic. Ara l'estiu acaba amb una altra incidència més greu encara, i és tenir pràcticament mitja platja a fosques.

Font: Las Provincias


1 comentari:

  1. Ens han clavat tant en la cova del Bolomor que ara anem a ser tot el poble prehistoric i, comiencem per no encendrer les llums. En este poble i este govern es clar que no anem a fer res de bo.

    ResponElimina

Escriu el teu comentari