Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dijous, 7 de setembre de 2017

El PP de Tavernes denuncia la deixadesa de Compromís en la seua gestió del manteniment de l'enllumenat públic

“Compromís ens puja la contribució però presta serveis tercermundistes. No arriba ni a oferir el manteniment mínim que Tavernes necessita”, denuncia la portaveu popular de Tavernes Eva Palomares.

“Este estiu veïns, turistes i comerciants de la Platja de Tavernes hem patit la carència manteniment de les instal·lacions d'enllumenat públic que també estàvem patint en el poble. Ens han arribat moltes queixes de veïns i turistes que veien com les seues zones es quedaven en la penombra afectats per contínues avaries de l'enllumenat que se sumen a l'elevat nombre de fanals amb bombetes foses i que no reemplacen”, explica Palomares. 

L'Avinguda de la Marina ha estat a les fosques tot l'estiu, la zona del Llac de la Goleta també, i ara la zona sud del platja, des de la Porta del Sol fins a Pa Dur, estan sumides en la foscor més absoluta fins a arribar a l'extrem que veïns han hagut d'utilitzar el mòbil per a poder trobar el cotxe en el pàrquing. 

“No hi ha dret al fet que els veïns de Tavernes hàgem de pagar la brutal contribució que ens ha imposat Compromís i no siguen capaços ni d'oferir els serveis mínims que necessitem els veïns i turistes de la platja”, denuncia la portaveu popular. “És una vergonya perquè ni cuiden als nostres veïns ni cuiden als turistes als quals els cobrem la contribució cada vegada més abusiva. A més estan perjudicant al comerç de la platja, als hostalers, a la imatge de Tavernes com destí turístic. Sembla que Compromís s'haja proposat despoblar la platja. Amb estes polítiques de deixadesa i abandó no hi haurà un turista que vulga mantenir el seu pis en la platja ni tan sols venir llogat. És pagar i plorar. Esta situació ha de canviar perquè la imatge que estan deixant de la platja és deplorable”, exigeix Palomares.

2 comentaris:

 1. Tavernes población como playa,ya esta considerada por muchas personas que han venido ha visitarla, como una población TERCER MUNDISTA. La llamada playa, con estos de Compromis parece el famoso corral de la Pacheca.
  En todo el litoral mediterráneo se ve una obra en pleno verano, la playa de Tavernes con estos responsables que no saben dirigir nada, empezaron una obra cara el tiempo de vacaciones y a fecha de hoy aun no han terminado, sin importarles si afectarían a vecinos o no.
  Seguramente los cortes de alumbrado en la zona de Padur, pueden ser de algun otro fallo en la obra que estan terminando.
  Lo que parece mentira es que el Alcalde con tanto que va al Pegoli que esta en Denia, no se de cuenta que donde el gobierna vaya cada mas hacia atras todo, eso si menos los impuestos.
  Por lo tanto lo mejor que haría Jordi Joan es envez de comer gambas en Denia, dedicarse a ver las calles y playas de alli e intentar ponerlo en practica aquí.

  ResponElimina
 2. Ho fan per justificar la privatització de la iluminació.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari