Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dilluns, 18 de setembre de 2017

El PP de Tavernes insta alcalde de Compromís que explique per què vota a favor d'una taxa que "castiga durament" a la localitat


El Partit Popular de Tavernes sol·licita a l'alcalde i diputat de Compromís Jordi Juan que explique per què dóna suport a les Corts una taxa que perjudicarà "directament i durament al turisme que rep el municipi que dirigeix ​​en un moment d'hores baixes per al turisme. de nou, ens trobem en que abans de defensar l'interès del seu municipi defensa les consignes del seu partit ", segons ha assenyalat la portaveu del PP de la localitat Eva Palomares.

Jordi Juan ha votat a favor en Les Corts que s'impose un nou gravamen que afectarà negativament a municipis com Tavernes que viuen dels lloguers de vacances i que han perdut molt turisme en els últims anys.

"Al nostre alcalde poc li importa que el lloguer d'apartaments a la platja de Tavernes haja caigut aproximadament un 60% en els últims anys votant a favor d'esta taxa que l'únic que pot aportar és una caiguda més si és possible de la competitivitat del nostre municipi com a destí turístic ", ha assenyalat.

Així, ha assenyalat que "amb un deficient manteniment de jardins i de neteja, més impostos per als propietaris dels apartaments, amb una temporada estival que s'ha caracteritzat per la foscor en els carrers, ara al nostre alcalde li sembla bé que ens sumin més càrregues impositives ".

"No és suficient el maltractament al que té habituat al turista la seua deficient gestió sinó que a més ara, de manera injustificada, vota a favor de nous gravàmens i esta vegada per penalitzar al turista que ve a estiuejar al municipi", ha indicat.

4 comentaris:

 1. A este Jordi Joan, no le importa nada de Tavernes, entre el y los suyos en elecciones supieron vender bien la burra, y ahora lo que tienen todo el pescado dentro de su capazo.
  Vergüenza les tendría que dar de ver los jardines de Tavernes como están, y eso que hoy adelantos para todo.
  No hablemos de las aceras y de los hoyos que hay en ellas, cualquier camino rural del termino tiene mejor andar que el paseo Colon, pero para que calentarnos la cabeza, lo de el es desplazarse a Denia al Restaurante El Pegoli.

  ResponElimina
 2. Quines preguntes! Vota Aixo perque a ell li sin fot la seua platja, si ve turisme o no, a ell que mes li dona! Si li interesara lluitaria perque no posaren ixe impost a capa i espassa pero no li import gens. Mira com el dumenge final de festes si que ens va plantar un cantant que defensava l independencia catalana ! Aixo sí que ho defen, si. Ahí voras, sense fisures i a les clares fent-nos publicitat als catalans que a nosaltres ni ens importen!

  ResponElimina
 3. Senyors... esta és la política que hem creat en Espanya. Açí, lo que diuen desde Madrid (uns) o desde València (altres) va a misa. I si no estàs d'acord ahi tens la porta i t'etiquetarem de trànsfuga. Jo no sé ni per a que es fan votacions al congrés, un día abans ja se sap el resultat perque ja s'han posicionat els partits, i després cada partit vota 'todos a una fuente ovejuna'...
  Tenim la política que ens mereixem

  ResponElimina
 4. Diuen que aixo hi ha que parla-ho pero, cuando el río suena, agua lleva. Aco es el pitxor que pot passar a esta platja, damunt de que no hi ha res de bo, damunt, pagar...pero estos esta clar que el que volen es acabar amb tot, no els importa res mes que la seu política, estar ells be i els demes que els partíska un raig.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari