Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dissabte, 2 de setembre de 2017

El PP sorteja entrades per vore a Orozco


"El PP de Tavernes informó, a través de su página de Facebook, que sortea las ocho entradas que ha recibido para el concierto de Antonio Orozco por parte de la empresa organizadora. El artista actuará en la Vall con motivo de las fiestas patronales. El concierto será el viernes 8 de septiembre a las 23 horas, en el Camp del Vergeret. Los ediles indicaron que quieren estar «en igualdad de condiciones que cualquier vecino y por ello las sortearán mediante una aplicación informática»".


12 comentaris:

 1. Muy pocas entradas han repartido, seguro que Enrique Chofre ha repartido mas entre sus amigos y familiares, pero como estamos en democracia no teneis mas remedio que aguantaros.

  ResponElimina
 2. Molt ben fet. Tots els partits tindrien que fer igual que el PP.

  ResponElimina
 3. Hi ha un xicon en el Facebook que no s entera o no vol enterar-se de que ixes entrades les ha rebut el PP de la compañía d Orozco exclusivament per als regidors del PP i ells han volgut repartir en la gent del poble, tan complicat es ? Este xicon pareix que está en la parra, per favor, qui el conega que li explique qué la gent del PP es bona gent i que deixe de dir bogeries.

  ResponElimina
 4. Bravo per aquesta iniciativa. Els queda molt per aprendre a la resta de partits.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Sí, a blanquejar, delinquir, mentir, sobornar, manipular, corrompre... Necessitem una masterclass del PP ja!!!

   Elimina
  2. Escolta espabilat! Ací a Tavernes digues quin dels quatre regidors blanqueja, mentir, soborna, manipula, corromp!! Eres molt valent difamant anònimament! La vostra política és la de no fer res i sols criticar al PP sense cap prova! Ja està bé! Digues les coses a la cara #ambvalentia a vorera si et planten un juí valentet difamaor! !

   Elimina
  3. Per ara ací a l'únic que han pillat cobrant diners públics que no li corresponien ha sigut al teu benvolgut alcaldet!

   Elimina
  4. ...i de Compromís, mas que te pese!!

   Elimina
 5. Si, realment es una bona iniciativa que ha tingut el PP, sempre he pensat que es gent sensata i coherent. El partit del govern, es a dir, Compromis, podría aprendrer d aco a l hora de repartir la feina i pensar en el poble, en que no sols ha de donar feina als del seu partit, ha de donar feina a gent d altres partits, si no s ha a donat, ell está governant per al poble i no sols per als seus afiliats o peloters.

  ResponElimina
 6. Ixe valentet difamador de Compromis xq no dona la cara i aixi sabrem en qui tractem? Que sofrit es ser anonim, veritat? Si donares la careta a mes de guanyat-te una denuncia et guanyaries una bona bofetada, aixo es el que et mereixes, dictador! Todos los ladrones creen que todos son de su condición.

  ResponElimina
  Respostes
  1. Segur que és una boca agraïda de Compromís...No els ho tingues en compte.... ells saben molt bé com comprar a la gent amb cigales i llagostins, amb llocs de treball d'empreses que treballen per l'Ajuntament, amb adjudicacions, fent-se fotos...I és molt fàcil insultar sense donar la cara i sense anar al jutjat. Covards! Més valdria que exigireu a l'alcalde el que vos mereixeu pels impostos que pagueu!!

   Elimina
 7. A veure a veure ixe Xuleta blasfemador i valent, de huí a les 16:21, qui mentix? jo recordé que en el tema despeses Atapuerca el teu alcalde va mentir dient que anava a pagar-ho, clar, una vegada pillat, clar que anava a pagar. Qui soborna? Él teu partit es especialista en sobornar, si tú em votes no et faltara la feina, aixo passa amb el partit que tu defenses. Qui manipula? vosaltres, sou uns auténtics manipuladors, trasgiverseu tot el que no us interessa i ho pas seu al voste interes sense mirar a qui xafeu. Per favor, tú sí que eres tot el que dius.

  ResponElimina

Escriu el teu comentari