Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


divendres, 22 de setembre de 2017

El restaurant Granero, de Serra, guanya el I Concurs Internacional d’Arròs de la Valldigna

L’Alqueria del pou, de València, i Manantial, d’Algemesí, s’emportaren el segon i el tercer premi entre els 25 cuiners que competiren dilluns.


Esta cita gastronòmica  "I Concurs d’Arròs de la Valldigna" va reunir els cuiners al Saló La Font de Tavernes. 
L’objectiu del concurs és reivindicar la riquesa gastronòmica de la Valldigna, promocionar els productes autòctons i típics, i potenciar el turisme.
El jurat, compost per crítics gastronòmics, periodistes i reconeguts xefs, va donar com a guanyador del concurs d’arròs el restaurant Granero, de Serra, amb una dotació de 1.200 euros, que inclourà este plat en la carta del restaurant. El segon premi va anar a parar a  l’Alqueria del pou, de València, amb 600 euros, i el tercer per a Manantial, d’Algemesí, amb 300 euros.
Les millors postres amb taronja van ser elaborades pel restaurant Picanterra de Cullera. També hi hagué un premi a la millor carnisseria que elabora els típics figatells, que va ser Olegario, de Simat.
La idea és que este concurs cada any es celebre en un poble de la Valldigna.
Font. www.tavernes.es

1 comentari:

Escriu el teu comentari