Butlletí digital de Tavernes de la Valldigna


dimecres, 13 de setembre de 2017

Els cotxes de xoque ja no estàn a la Fira. Se n'han anat del poble.

Fa uns dies vam informar que  l’Ajuntament de Tavernes havia decidit traslladar la fira a la zona del Vergeret. Concretament als carrers Metge Paco Valiente i Na Violant d’Hongria, per ser una zona més pròxima al nucli urbà.


Ara lamentem dir que la fira té una atracció menys. Els cotxes de xoque, que tota la vida ens han acompanyat durant les festes, han desmuntat i s'han anat.

Sembla ser que la decisió de la Regidora de festes d'apropar la fira al nucli urbà no ha donat bon resultat ja que este any han vingut molt poques atraccions i una d'elles, la mes gran i amb mes tradició, ha decidit desmuntar i anar-se'n abans que s'acaben les festes.

La regidora de festes haurà de reflexionar i prendre decisions ja que, al contrari del que passa en altres poblacions, cada any tenim menys atraccions a la Fira. Serà el preu que els cobren per vindre? Serà que no fan res entre setmana? Serà la ubicació? Ara és temps de reflexionar i buscar solucions per part del govern de Compromís per tornar a tindre la Fira que Tavernes es mereix.

7 comentaris:

 1. A vore per favor si ningú va a la fira en els diners que val

  ResponElimina
 2. Lo que esta ocurriendo en Tavernes es lo menos normal en este mundo. ¿ Que vecino no a comentado con otro, este pueblo se esta convirtiendo en tercer mundista ?.
  Desde que mandan estos que les gusta tanto el marisco Tavernes va cada día mas hacia atrás, como los cangrejos y desorientados todos en tanto cambio y despreocupacion.
  Los alcaldes están para preocuparse por el pueblo y escuchar a sus vecinos, Jordi Joan creo que esto a el no le incunde y se ve que escuchar solo escucha a uno, si es que lo escucha.
  Asi que no se preocupen que si este año se han ido de la feria, igual el Sr.Cura coge vacaciones por fiestas, y los de Compromis tan tranquilos.

  ResponElimina
 3. SI NO HI HA RES EN TOTA LA SEMANA,¿QUE VOLS QUE FASEN,S´EN VAN.CADA ANY HI HA MENYS.

  ResponElimina
 4. Les fitxes que ens queden per a tirar oleeeeee

  ResponElimina
 5. I que fem de les fitxes que ens queden?????

  ResponElimina
 6. I en els diners que val, si que van a vore a Antonio Orozco? En el diners que val si que van als bars? En els diners que val si que van a patinar sobre una minipista de gel? En els diners que val?...

  ResponElimina
 7. Tambe en els diners que val recauden no pots agafar paelles si no te la fas alli? Quina manera es eixa de recaudar diners per a una asosiacio de Tavernes que es preocupa per persones que neseciten ajuda?

  ResponElimina

Escriu el teu comentari